2023-09-26 07:00:07
Φωτογραφία για Νίκος Γαλανός: «Είμαι ο τελευταίος εν ζωή ζεν πρεμιέ»
Ο Νίκος Γαλανός μίλησε σε συνέντευξή του για την περιπέτεια που είχε περάσει στο παρελθόν, με την υγεία του.

Ο ηθοποιός αρχικά, αναφέρθηκε στα σχόλια που έχει ακούσει για την εμφάνισή του: «Ακούω πολλές φορές ότι είμαι ο τελευταίος εν ζωή ζεν πρεμιέ».

«Η ομορφιά δεν έχει σχέση με την εξωτερική εμφάνιση αλλά με αυτό που εκπέμπει ένας άνθρωπος, δηλαδή αυτό που πηγάζει από την ψυχή του. Απλώς, αρκετές φορές η εσωτερική ομορφιά αντικατοπτρίζεται και στο πρόσωπο και το βλέμμα. Γι' αυτό συχνά λέμε, και μεταφορικά "αυτός είναι ωραίος άνθρωπος"», συμπλήρωσε μιλώντας στη Lifo.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή που είχε βιώσει στο παρελθόν. «Η πιο δύσκολη στιγμή για εμένα ήταν το 2001, όταν εξαιτίας μιας τυχαίας εξέτασης, άκουσα τον γιατρό να μου λέει ότι το βιολογικό μου τέλος ήταν υπόθεση λίγων μηνών. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά, αλλά ήταν η πρώτη φορά που ήρθα σε άμεση επαφή με τον θάνατο», εξηγεί.

Τέλος, αποκάλυψε τον μεγαλύτερό του φόβο. «Ο μεγαλύτερός μου φόβος παραμένει η ακινησία, η καθήλωση και η ανημποριά, μην εγκλωβιστώ μέσα σε ένα σπίτι, έχοντας ταυτόχρονα πλήρη συνείδηση του τι συμβαίνει. Αυτή η κατάσταση με τρομάζει περισσότερο από τον θάνατο και τη φθορά του χρόνου, τα οποία είναι αναπόφευκτα», είπε κλείνοντας.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ