2023-09-28 12:30:02
Φωτογραφία για Πως βρίσκει τον Θάνο Κιούση σαν παρουσιαστή του 5×5 ο Μάρκος Σεφερλής;
Με αφορμή τα πρώτα επεισόδια για το παιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» στον ΣΚΑΪ, ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου την Τετάρτη. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για το… προηγούμενο τηλεοπτικό του εγχείρημα.

Πως βρίσκει, λοιπόν, ο Μάρκος Σεφερλής το ανανεωμένο 5×5 το οποίο και παρουσιάζει πια ο Θάνος Κιούσης στον ΑΝΤ1; «Τώρα αυτό που με ρωτάς… είναι την ίδια ώρα με εμάς οπότε δεν μπορώ να βλέπω το 5×5! Κατ’ αρχήν δεν προλαβαίνω να δω τηλεόραση, κάνω και άλλα πράγματα όπως και ο Έκτορας (σ.σ. Μποτρίνι) που κάνει πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα οπότε εμείς είμαστε εδώ στο πλατό να παράξουμε το επεισόδιο, να φύγει, να πάει στο μοντάζ και να παιχτεί».

«Δεν προλαβαίνουμε να δούμε και άλλα πράγματα. Κάθε παρουσιαστής βάζει στο κάθε παιχνίδι τον δικό του χαρακτήρα. Και εγώ το 5×5 το πήρα ένα, δυο χρόνια μετά από τον Χρήστο Φερεντίνο. Ο Χρήστος Φερεντίνος το πήρε από τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος το πήρε από τον Βλάσση Μπονάτσο».

«Άρα λοιπόν το παιχνίδι είναι επιτυχημένο, όσα χρόνια και να παίζεται θα το βλέπει ο κόσμος γιατί αρέσει σαν παιχνίδι. Από κει και πέρα, ο κάθε παρουσιαστής φροντίζει να είναι καλός και μακάρι να είναι καλός και καλή επιτυχία θα του ευχηθώ» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του STAR.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ