2023-09-30 07:15:04
Φωτογραφία για FameStory: Η πιο διάσημη ιστορία κάνει πρεμιέρα στο STAR με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη
FameStory, η πιο διάσημη, τηλεοπτική μουσική Ακαδημία του κόσμου, που από το 2001 έχει αναδείξει παγκοσμίως 103 νικητές, κάνει τη μεγάλη της πρεμιέρα με το πρώτο Liveκαι πολλές-πολλές εκπλήξεις και ανατροπές, τoΣάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στοStar!

Τα συναρπαστικά επεισόδια τουFameStoryAcademyθα προβάλλονται κάθε εβδομάδα, απόΔευτέρα έως Πέμπτη,αμέσως μετά τη ΦΑΡΜΑ και το λαμπερόFameStoryLiveκάθε Παρασκευή στις 21:00!

Δείτε εδώ το trailer της ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ:

https://youtu.be/tfSmilNor0Y?si=wTxUH9hZ8iQriUN2

Το FameStory Live  θα παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης. Ο αυθορμητισμός, το χιούμορ και η αμεσότητα, που τον διακρίνουν στην παρουσίαση live shows, αποτελούν μια μοναδική υπογραφή. Επιπλέον, η ιδιαίτερη και διαδραστική σχέση που έχει αναπτύξει με το τηλεοπτικό κοινό, μακριά από στερεότυπα, υπόσχονται μια φρέσκια και μοντέρνα ματιά στο Live, που αποτελεί και την κορυφαία στιγμή της απαιτητικής εβδομαδιαίας μουσικής προετοιμασίας.   


Fame Story 2023: Meet ΝίκοςΚοκλώνης:

https://youtu.be/1CUrwz9fgpc?si=r8fWy24VTNPpVUol

Η απόδοση και η εξέλιξη των σπουδαστών της Ακαδημίας FameStory θα αξιολογείται κάθε Παρασκευή στο LiveShow από τους τέσσερις εξαιρετικούς 

κριτές:

Τον Αντώνη Ρέμο

Fame Story 2023: Meet ΑντώνηςΡέμος :

https://youtu.be/VBqyIP-uW1Y?si=r4BBg_1iHAp6MyXL

Την Ελένη Φουρέιρα

Fame Story 2023: Meet ΕλένηΦουρέιρα :

https://youtu.be/JIJ_ctleBzE?si=_ojBGv4VDyOAiFhq

Τον Γιώργο Αρσενάκο

Fame Story 2023: Meet ΓιώργοςΑρσενάκος :

https://youtu.be/jqglfj1jau8?si=zyJERKLHOEgao1ui

ΤονLight

Fame Story 2023: Meet Light :

https://youtu.be/cIfv8sE6F10?si=Ey3l2OGsNg4Iht9r

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 21:00, στην πρεμιέρα του FameStoryLive, 18 σπουδαστές θα συστηθούν για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό και την κριτική επιτροπή. Η θετική ψήφος του κοινού θα χαρίσει σε έναν υποψήφιο ασυλία, ενώ οι κριτές του show θα επιλέξουν τους δύο σπουδαστές, που είχαν την πιο αδύναμη επίδοση και δεν θα καταφέρουν να μπουν στην Ακαδημία του FameStory. Τελικά 16 σπουδαστές θα περάσουν την πόρτα της Ακαδημίας του FameStory!

Δεκαέξι σπουδαστές με όνειρα, φιλοδοξίες, ταλέντο και στόχο να καταφέρουν ναανταποκριθούν στο απαιτητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας, να ξεχωρίσουν στα εβδομαδιαία Liveκαι να πάρουν την ψήφο του κοινού, των κριτών, των καθηγητών, διεκδικούν μια θέση στον μεγάλο τελικό για να κερδίσουν ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την PanikRecords και φυσικά το σπουδαίο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Από το πρώτοLive, τρεις σπουδαστές θα είναι ήδη υποψήφιοι προς αποχώρηση για το επόμενο FameStoryLive, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 21:00! Το ποιοι θα είναι θα το μάθουμε τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 23:00, στο επεισόδιο του FameStoryAcademy!

Το Fame Story, ένα από τα πιο λαμπερά, αγαπημένα και δημοφιλή παγκόσμια talentshows, με φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο,μετά την επική του επιστροφή στη Γαλλία, επιστρέφει και στη χώρα μας, με σύγχρονη εικόνα, μέσα από τη συχνότητα του Star, με σκοπό να αναδείξει τα καλύτερα νέα ταλέντα στο τραγούδι! 

FameStory, ο κορυφαίος μουσικός διαγωνισμός, όπου αγόρια και κορίτσια με μοναδική φωνή, με πάθος για το τραγούδι και στόχο να γίνουν τα επόμενα μουσικά 

είδωλα, ακολουθούν ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα από κορυφαίους καθηγητές στη φωνητική, την ερμηνεία, την κινησιολογία, το χορό και την έκφραση επάνω στη σκηνή. 

Απόλυτος στόχος, η ανάδειξη και η ανάπτυξη των φωνητικών και μουσικών δεξιοτήτων των σπουδαστών.  Η εκπαίδευση εμπλουτίζεται με πρόσθετα ενισχυτικά 

μαθήματα, που βοηθούν τόσο στη συνολική εμφάνιση όσο και στη διαμόρφωση της προσωπικής τους ταυτότηταςως καλλιτέχνες:social media training, σεμινάριαimage making και styling, είναι μόνο μερικά από τα εργαλεία, που θα βοηθήσουντους επίλεκτους της Ακαδημίας του Fame Story να αναδείξουν τα χαρίσματά τους και να αποκτήσουν το πολυπόθητο starquality!

Εξαιρετικές φωνές, υψηλό επίπεδο παραγωγής, έπαθλα που φέρνουν τα ταλέντα σε επαφή με το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Τα πραγματικά αστέρια γεννιούνται στο Starκαι στην Ακαδημία του Fame Story!

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ