2023-10-01 08:30:04
Φωτογραφία για «Ψυχοκόρες»: Τα 2 επόμενα επεισόδια στην τελευταία ειδική προβολή...





Οι «Ψυχοκόρες», η νέα δραματική υπερπαραγωγή εποχής, που προβάλλεται στο ΑΝΤ1+ και έχει κάνει αίσθηση στο κοινό, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές, έρχονται στον ΑΝΤ1.

Τα 2 επόμενα επεισόδια της συγκλονιστικής ιστορίας της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς, θα παρουσιαστούν στον ΑΝΤ1 σε μία ειδική προβολή, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στις 21:00.

Τέσσερις αχώριστες αδελφές καταλήγουν σε τρεις διαφορετικές οικογένειες.

Θα μπορέσουν να ξανασμίξουν;

Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, η νέα σειρά που προβάλλεται στο ΑΝΤ1+ αποκαλύπτει αθέατες πτυχές του θεσμού, που λειτουργούσε για χρόνια ως άτυπη μορφή υιοθεσίας και υποδούλωσης. Νεαρά κορίτσια που λαχταρούσαν να αποδράσουν από την ανελέητη φτώχεια της επαρχίας, κατέληγαν, τελικά, σε μια χρυσή φυλακή, όπου τους υπόσχονταν ασφάλεια με αντάλλαγμα την τυφλή υποταγή.


Σε σκηνοθεσία Μιχάλη Χαραλαμπίδη, πρωτότυπο σενάριο Πέννυς Φυλακτάκη και Βαγγέλη Νάση, με ένα all-star cast και πλοκή που κόβει την ανάσα, οι «Ψυχοκόρες» μάς προσκαλούν να σκύψουμε στην κλειδαρότρυπα μιας εποχής τρομοκρατίας, αλλά και ελπίδας. Μιας εποχής όπου το γυναικείο σώμα ήταν, ταυτόχρονα, τόπος ιερός και νόμισμα επιβίωσης και όπου σε κάθε λαμπερό αρχοντικό υπήρχε κι ένα σκοτεινό υπόγειο γεμάτο μυστικά.

Η ιστορία

Δεκαετία του ’50. Οι τέσσερις αδελφές Πολύζου εγκαταλείπουν τον τόπο τους, κυνηγώντας το όνειρο μιας καλύτερης ζωής. Μέσα στα αρχοντικά της αριστοκρατίας και της αστικής ζωής, θα έρθουν αντιμέτωπες με τον έρωτα, τον κίνδυνο, τις ίντριγκες και τα μυστικά, που θα τις απομακρύνουν όλο και πιο πολύ από την τελευταία επιθυμία της μητέρας τους, να μείνουν για πάντα ενωμένες. Βαδίζοντας σε άγνωστα και επικίνδυνα μονοπάτια, τα τέσσερα κορίτσια θα παλέψουν να ανταμώσουν ξανά. Όμως, πόσο εύκολο θα είναι κάτι τέτοιο στην

Αθήνα του ’50, χωρίς πρόσβαση σε τηλέφωνο, χωρίς να ξέρουν γράμματα, με χειρότερο εχθρό τις κυρίες του σπιτιού και με τον φόβο ότι πίσω από κάθε αντρικό χαμόγελο κρύβεται ο χαμός τους;

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Επεισόδιο 3 – «Οι μάσκες πέφτουν»

Η Μαρίκα και η Δεσποινιώ μαθαίνουν το πρωτόκολλο του νοικοκυριού από την Αρχοντούλα, την οικονόμο, και την παλιά ψυχοκόρη, Όλγα. Σύντομα, η Μαρίκα βλέπει τη σκληρή πλευρά της Νέλλας, που γίνεται σαδιστική όταν η απόπειρα της Μαρίκας να μάθει νέα για τις αδερφές της αποτυγχάνει. Η Μάγια βάζει προσωπικό στοίχημα τη μόρφωση της Βασιλικής, καθώς αυτό φαίνεται να της ανοίγει την πόρτα της πολιτικής ως εκπρόσωπο του γυναικείου κινήματος, με τον σύζυγό της Παύλο να είναι καυστικά επικριτικός, τόσο απέναντι στη Μάγια όσο και στη Βασιλική. Η Φρόσω, μετά και την ευλογία του παπά, δέχεται την επίσκεψη του Νάτση στο δωμάτιό της Επεισόδιο 4 – «Επιβίωση»

Μετά την προδοσία της Όλγας, η Μαρίκα τιμωρείται σκληρά από τη Νέλλα. Ο Κοσμάς Κοτρώτσης γοητεύεται από την ομορφιά της Δεσποινιώς και η σύζυγός του θορυβείται. Η Φρόσω προσπαθεί να γιατρέψει το τραυματισμένο της σώμα και να συνέλθει από τη συνειδητοποίηση ότι όλα γίνονται εν γνώσει της Ευανθίας. Οι επισκέψεις του Νάτση στο δωμάτιό της συνεχίζονται. Η Βασιλική, με απόφαση της Μάγιας, ξεκινά μαθήματα για να γίνει το πρόσωπο της Νέας Γυναίκας, προκαλώντας την οργή του Παύλου. Ο γιος του Παύλου και της Μάγιας, Ερμής, καταλαβαίνει το μυστικό της Βασιλικής.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ