2023-10-01 13:00:03
Φωτογραφία για O Σπύρος Παπαδόπουλος για το Κάνε ότι κοιμάσαι : «Η δεύτερη χρονιά είναι ακόμα καλύτερη»
Για τον δεύτερο κύκλο της σειράς της ΕΡΤ, «Κάνε ότι κοιμάσαι», όπου πρωταγωνιστεί, μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην εκπομπή «ΕΡΤ Backstage» και αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχτηκε πριν πάρει τον συγκεκριμένο ρόλο, αλλά και το πώς είναι στα γυρίσματα.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι πολλοί ήταν εκείνη που δεν τον πίστεψαν για τον συγκεκριμένο ρόλο, αλλά τώρα κατά κύριο λόγο τα σχόλια που δέχεται είναι θετικά.

«Μου αρέσει να παρακολουθώ συνέχεια τα νέα παιδιά, να παίρνω από την ενέργειά τους, να βλέπω πώς αντιλαμβάνονται την υποκριτική και τον κόσμο. Εγώ «κλέβω» από τα παιδιά. Μπορεί να τους λείπει η εμπειρία αλλά έχουν τη φρεσκάδα», δήλωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και συνέχισε:

«Κάποιοι μου έλεγαν ότι δεν περίμεναν να τα καταφέρω σε αυτόν τον ρόλο. Κατά κύριο λόγο είναι θετικά τα σχόλια. Μου άρεσε που δοκιμάστηκα σε τόσο ακραία πράγματα που δεν τα έχω ξανακάνει. Με ιντριγκάρει αυτό».

«Εγώ ξεκινάω πάντα σαν να μην ξέρω τίποτα. Είμαι μόνος μου κάπου αποτραβηγμένος, αγχωμένος, νευρικός, διαβάζω και ξαναδιαβάζω το σενάριο. Αν με δεις, θα νομίζεις ότι έχω πρόβλημα», αποκάλυψε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το τι κάνει πάντα πριν από κάθε γύρισμα.

«Ο σεναριογράφος μας, ο Γιάννης Σκαραγκάς, είναι σε μεγάλα κέφια και κάθε επεισόδιο που έρχεται είναι γεμάτο ανατροπές. Πάντα η δεύτερη χρονιά είναι πιο δύσκολη αλλά σε εμάς νομίζω ότι είναι ακόμα καλύτερη», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ