2023-10-05 07:00:01
Φωτογραφία για Έτσι απάντηση η Σκορδά στον Γεωργιάδη...



Το πρωί της Τετάρτης έκανε πρεμιέρα το “Πρωινό Σουσου” στο Open με την Ελένη Τσολάκη να υποδέχεται στο πλατό τους νέους της συνεργάτες.



Ο Νίκος Γεωργιάδης στην είσοδο του στο πλατό είπε: “Χαίρομαι γιατί είμαι πλέον σε μια οικογένεια που θα μπορώ να λέω ελευθέρα όσα θέλω. Ευχαριστώ”.



Τα λεγόμενα του σχολιάστηκαν από το “Fay’s Time@, μιας και την περασμένη σεζόν ο δημοσιογράφος συνεργάστηκε με τη Φαίη Σκορδά στο “Πρωινό μας”.



Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε: “Για να το κλείσω, εγώ έχω συνεργαστεί τα τελευταία 20 χρόνια με πάνω από 500 άτομα τηλεοπτικά, που αυτή τη στιγμή έχουν δουλειά. Όσους και να ρωτήσεις κανένας δε θα πει ότι του έχω πει τι να πει. Δε θα βρεθεί ούτε ένας να πει “η Φαίη μου είπε αυτό ή μου είπε να μην πω αυτό”. Για να το είπε κάτι θα σκεφτόταν ο άνθρωπος εκείνη την ώρα. Δε νομίζω να το είπε επειδή είναι τρελός”.



Με τη σειρά της, η Μάρτζυ Λαζάρου είπε: “Εμένα απλά μου έκανε εντύπωση. Θα σου πω την αλήθεια. Δεν είναι ότι απλά με πείραξε, με στεναχώρησε. Δε μου άρεσε που το άκουσα. Γιατί να συνέβαινε και κάτι, να το καταλάβω. Αλλά και πάλι στην πρεμιέρα δεν έχει νόημα να το πεις. Πέρα από την πλάκα. Με ενοχλεί πάρα πολύ, δεν μου αρέσει να ακούγονται πράγματα που δεν ισχύουν. Και στην τελική αν έχεις κάτι να πεις το λες ξεκάθαρα. Έχω μάθει τη δουλειά μου να την παίρνω στα σοβαρά”.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ