2023-10-05 10:20:04
Φωτογραφία για «Μετά τη φωτιά»: Μια σειρά που βασίζεται σε πραγματικό γεγονός κάνει σήμερα πρεμιέρα
Η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Μετά τη φωτιά» έρχεται σήμερα Πέμπτη 5 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στις 21:00 για να μας καθηλώσει με πλούσια πλοκή, συνεχείς ανατροπές και δυνατά συναισθήματα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Τρεις γυναίκες, η Ιωάννα, η Ειρήνη και η Ανθή, μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά, θα προσπαθήσουν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους και να ακολουθήσουν τα αληθινά τους «θέλω». Θα καταφέρουν να ξαναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες τους και να βρουν την πραγματική ευτυχία; Στο δρόμο τους, θα βρεθούν τέσσερις άνδρες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία τους. Ο Άρης και ο Αλέξανδρος θα τις καταδιώξουν, θα τις εξαπατήσουν και θα προσπαθήσουν να τις καταστρέψουν. Ο Οδυσσέας και ο Νίκος θα τους δώσουν το χέρι τους, θα βρεθούν δίπλα τους και θα αγαπήσουν την αλήθεια τους.

Η δραματική σειρά, «ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ», αφηγείται τις ιστορίες τριών γυναικών, οι οποίες, μετά από ένα καταστροφικό γεγονός, καταφέρνουν να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους Έντονα συναισθήματα και ανατροπές, ανείπωτα μυστικά, δυνατές ερωτικές ιστορίες και αλυσιδωτές συγκρούσεις, σε μια σειρά που βασίζεται σε πραγματικό γεγονός που συνέβη στη Γαλλία το 1897.


ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 1

Η Ειρήνη είναι μια νεαρή δικηγόρος που μαζί με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Βενιέρη, οργανώνουν και στήνουν μια φιλανθρωπική εκδήλωση υποστήριξης κακοποιημένων γυναικών. Στην εκδήλωση παρευρίσκεται και η Ανθή, παιδική φίλη της Ειρήνης που ετοιμάζεται σε μερικές μέρες να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της και να φύγει μόνιμα απ’ την Αθήνα. Η Ιωάννα, η ξαδέρφη της Ειρήνης, αποφασισμένη να εγκαταλείψει τον κακοποιητικό σύζυγό της, Άρη, χρησιμοποιεί την εκδήλωση σαν κάλυψη για να μπορέσει να εξαφανίσει τα ίχνη της και να το σκάσει μαζί με την κόρη της. Μια φωτιά, όμως, στον χώρο της εκδήλωσης θα σταθεί μοιραία για τις τρεις αυτές γυναίκες, καθώς θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα…

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ