2023-10-06 08:00:02
Φωτογραφία για Ο Νίκος Κοκλώνης «μπαίνει» σε διαφορετικό ρόλο στο Open - Προτεραιότητα σε περίπτωση πώλησης...







Στο τελικό στάδιο η συμφωνία για τη μεταφορά όλου του ψυχαγωγικού προγράμματος του Open στην Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη.

Τις επόμενες μέρες θα πέσουν οι τελικές επίσημες υπογραφές της μεταφοράς όλου του ψυχαγωγικού προγράμματος του Open στην εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, Barking Well Media.



Ήδη άλλωστε τρέχει το τρέιλερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε πρεμιέρα η εκπομπή του Νάσου Γουμενίδη και ακολουθεί την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου αυτή του «Πρωινού Σου – Σου» με την Ελένη Τσολάκη. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό δεν είναι το τελικό βήμα της συμφωνίας μεταξύ του Open και του Νίκου Κοκλώνη.



Στο συμβόλαιο που θα υπογραφεί θα υπάρχει η πρόβλεψη (option) πως σε περίπτωση που η Dimera αποφασίσει να πουλήσει πακέτο μετοχών, προτεραιότητα στην αγορά τους θα έχει η Barking Well Media.



Επίσης, σταδιακά θα μεταβιβαστεί πακέτο μετοχών από το Open στον Νίκο Κοκλώνη που θα φθάσει ίσως και θα ξεπεράσει το 33% που είναι το όριο της καταστατικής μειοψηφίας σε έναν τηλεοπτικό σταθμό.



Σε δεύτερο χρόνο δεν αποκλείεται να υπάρξει τελικά και μεταβίβαση του πλειοψηφικού ποσοστού του Open στον Νίκο Κοκλώνη και η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη να διατηρήσει μόνο το μάνατζμεντ του ενημερωτικού τομέα δηλαδή των δελτίων ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών.



Σε κάθε περίπτωση υπάρχει δρόμος μπροστά που θα φανεί εάν θα είναι δύσβατος ή ευθεία αφενός από τα νούμερα τηλεθέασης που θα καταγράψουν οι νέες εκπομπές της Barking Well Media αφετέρου από την εισροή εσόδων από διαφημιστικά πακέτα στο κανάλι της Παιανίας.



Πηγή:reader.gr



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ