2023-10-06 14:00:02
Φωτογραφία για Δήμος Βερύκιος: Τι είπε για το Πάμε Πακέτο και τι ανταπάντησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου;
Επική ήταν η αντίδραση του Δήμου Βερύκιου όταν συνάντησε τη δημοσιογράφο του Πρωινού Σουσού που του ζήτησε να κάνει δηλώσεις.

Ο δημοσιογράφος απάντησε και βγήκε από το αυτοκίνητό του και δήλωσε ότι η Ελένη Τσολάκη είναι η μεγάλη του αγάπη στέλνοντας ευχές για την πρεμιέρα της.

«Ελενίτσα μου εδώ στον Αlpha σε αγαπάμε και θέλουμε το καλό και την επιτυχία σου και είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχεις τον στόχο σου» ήταν τα γλυκά του λόγια. «Θυμάσαι που περπατήσαμε στα σοκάκια της Θεσσαλονίκης;» της είπε.

«Εγώ τα έφαγα τα ψωμάκια μου, 30 χρόνια συμπληρώθηκαν στη σχεδία του Αlpha. Το γυαλί δεν μπορεί να το κοροϊδέψει κανείς.

Η Σταματίνα είναι ένα πολυεργαλείο» είπε.

«Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν θεωρεί ότι έκοψα την εκπομπή της. Ξέρει ότι λόγω χαρακτήρα ούτε μυρμήγκι δεν μπορώ να πειράξω γι’ αυτό όταν μου δώσαν τον τίτλο του γενικού είπα “γενικώς” όχι “γενικός”» ήταν η απάντησή του στην παρουσιάστρια.


Λίγο αργότερα στο Πρωινό Σουσού εμφανίστηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Επειδή είμαι θετική δεν πρόκειται να κάνω καμία τοποθέτηση σε καμία τοξικότητα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Βερύκιο γιατί με το ότι σταμάτησε το Πάμε Πακέτο μου δόθηκε η ευκαιρία να σπουδάσω το ΕΚΠΑ. Στη ζωή όλα οι άνθρωποι πρέπει να τα βλέπουν ως ευκαιρίες.

Κάθε πρωί έβγαινε στην εκπομπή και έλεγε διάφορα άκομψα πράγματα για το πρόσωπό μου και αυτό είχε μια επενέργεια.

Με ρώτησαν αν κρατάω πικρία για τον Δήμο Βερύκιο και είπα ότι δεν κρατάω καμία.

Εμένα δεν με κάλεσε κανείς να με ρωτήσει αν θέλουμε να χαμηλώσουμε το budget της εκπομπής. Το κανάλι ήθελε να το γυρίσει στη μυθοπλασία και καλά έκανε» είπε.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ