2023-10-08 15:00:07
Φωτογραφία για Αυτή είναι η νέα σειρά του Star -  Ποιοι ηθοποιοί θα παίξουν ;
Με εντατικό ρυθμό ετοιμάζεται η νέα σειρά του STAR που, έχει τίτλο  «Μαύροι πίνακες» και πρόκειται για ένα αστυνομικό δράμα.

Το εν λόγω πρότζεκτ είναι παραγωγής Barking Well Media και φέρει την υπογραφή του Μάριου Ιορδάνου και της Σοφίας Καζαντζιάν. Για μεγάλο χρονικό διάστημα πραγματοποιούνταν κάστινγκ ώστε να βρεθούν τα κατάλληλα πρόσωπα που θα υποδύονται τους βασικούς ήρωες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, καταξιωμένοι ηθοποιοί έκλεισαν σε πρωταγωνιστούς ρόλους και δεν είναι άλλοι από την Κάτια Γκουλιώνη, τη Λένα Παπαληγούρα, τον Αντίνοο Αλμπάνη και τον Δημήτρη Κίτσο. Μάλιστα, οι συντελεστές ξεκινούν άμεσα τα πρώτα γυρίσματα, ενώ ή πρόθεση της παραγωγής, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, είναι να βγει στον «αέρα» η σειρά πριν από το ξεκίνημα του δεύτερου μισού της σεζόν.

Οπότε υπάρχει πιθανότητα οι «Μαύροι πίνακες» να αρχίσουν να μεταδίδονται μέσα στον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη Λένα Παπαληγούρα θα την απολαύσουμε φέτος και στον Β' κύκλο της σειράς «O όρκος II», ενώ τον Δημήτρη Κίτσο τον βλέπουμε ήδη στην «Παραλία», στην ΕΡΤ1. Επίσης, ο Αντίνοος Αλμπάνης θα πρωταγωνιστήσει και στη 2η σεζόν του «Maestro» στο MEGA, που δεν είναι ακόμα σαφές αν θα προβληθεί φέτος ή την επόμενη χρονιά.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ