2023-10-09 08:12:42
Φωτογραφία για Τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΟΑΣΘ, στα Google Maps

 



Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) εντάχθηκε στους χάρτες της Google Maps, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιβατών.

Πλέον, μέσα από τους δωρεάν χάρτες της Google οι χρήστες έχουν απευθείας πρόσβαση σε πληροφορίες για στάσεις, διαδρομές και δρομολόγια του ΟΑΣΘ.

Έτσι, οι μετακινούμενοι στη Θεσσαλονίκη μπορούν πλέον να βρίσκουν εύκολα εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης μέσω της εφαρμογής

. Κατά τον Πρόεδρο του ΟΑΣΘ, καλύπτεται το έλλειμμα ενημέρωσης των επιβατών και ειδικά των νέων που χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες. Το εργαλείο θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για φοιτητές, καθώς θα έχουν άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες για τις δυνατότητες μετακίνησής τους. Η ένταξη του ΟΑΣΘ στους χάρτες της Google αποτελεί βήμα εξέλιξης και εκσυγχρονισμού, παρέχοντας σωστή και πλήρη πληροφόρηση στους πολίτες.



«Ο ΟΑΣΘ εξελίσσεται. Εντάχθηκε ήδη στους δωρεάν χάρτες της Google. Δίνουμε τέλος στο έλλειμμα που υπήρχε στην ενημέρωση των επιβατών του Οργανισμού», δηλώνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης και προσθέτει: «Από εδώ και στο εξής όλοι οι επιβάτες, ιδίως όμως οι νεότεροι, οι οποίοι χρησιμοποιούν συστηματικά τις νέες τεχνολογίες, θα έχουν σωστή και πλήρη πληροφόρηση για τις μετακινήσεις τους στη Θεσσαλονίκη».



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ