2023-10-11 16:00:05
Φωτογραφία για Η Εθνική παίζει μπάλα στον Alpha! - Πότε θα πάθουν οι αγώνες;



Ο Οκτώβριος περιλαμβάνει δύο καθοριστικές αναμετρήσεις για την Εθνική Ελλάδας στην προσπάθειά της για πρόκριση στο Euro 2024.

Η πρόκριση περνά απ’ το Δουβλίνο, όπου εκεί η Εθνική μας αντιμετωπίζει την Ιρλανδία με στόχο τη νίκη. Η γαλανόλευκη έχει συγκεντρώσει 9 βαθμούς στον 2ο Όμιλο των Προκριματικών του Euro 2024 με δύο νίκες επί του Γιβραλτάρ και μία επί της Ιρλανδίας εντός έδρας. Στο Aviva Stadium θέλει να κατακτήσει την τέταρτη νίκη και τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει στη διεκδίκηση της 2ης θέσης που δίνει πρόκριση στο Euro 2024.

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, στις 21:45, σε απευθείας μετάδοση από την τηλεόραση του Alpha η προσπάθεια της Ελλάδας απέναντι στην Ιρλανδία, σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ Σπύρου Νάσιου.

Η ποδοσφαιρική βραδιά ξεκινά από τις 21:00 με την εκπομπή Pre Game με παρουσιαστή τον Γιαννίκο Δούσκα και καλεσμένους τους Άκη Ζήκο και Άκη Μάντζιο.

Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης, στην εκπομπή Post Game, όλο το ρεπορτάζ και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών αλλά και σχολιασμός από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου η Εθνική υποδέχεται στην OPAP Arena την Ολλανδία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναζητά την υπέρβαση απέναντι σε ένα παγκόσμιο ποδοσφαιρικό μεγαθήριο, για να κερδίσει τη συμμετοχή της στα γήπεδα της Γερμανίας το 2024. Η απευθείας μετάδοση του αγώνα ξεκινά στις 21:45 σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη και σχολιασμό Κώστα Μπράτσου. Το ρεπορτάζ απ’ τον πάγκο της Εθνικής θα μας μεταφέρει ο Σπύρος Νάσιος.

Ο Γιαννίκος Δούσκας, υποδέχεται τον Γιάννη Αναστασίου στην εκπομπή Pre Game στις 21:00 και αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα όλο το ρεπορτάζ και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην εκπομπή Post Game.

Δείτε το trailer: https://youtu.be/rs11yLduHzU?si=lmeD9L9pufpVcCrW





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ