2023-10-12 18:26:46
Φωτογραφία για Ελένη Μενεγάκη: «Πολλές φορές αισθάνομαι ενοχικά, δεν θέλω ούτε να σας φιμώνω, ούτε να με φοβάστε»
Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα, μετά από δύο διαφωνίες που υπήρξαν στον αέρα από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Νάνσυ Νικολαϊδου, θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και μίλησε ανοιχτά στους συναργάτες της.

«Παιδιά, να λέτε τη γνώμη σας. Ώρες ώρες φοβάμαι ότι αν πω εγώ τη δικιά μου γνώμη, εσείς σταματάτε να μιλάτε γιατί λέτε “το είπε η Μενεγάκη”. Ο καθένας εδώ έχει τη δικιά του σκέψη και είναι ελεύθερος να την εκφράζει.

Θέλω κι αυτό να το πω, γιατί πολλές φορές αισθάνομαι ενοχικά, ότι σταματάτε, γιατί εγώ έχω μια άλλη άποψη. Μα, εγώ έχω μια άλλη άποψη ή μπορεί να έχω και την ίδια με εσάς, δεν σημαίνει κάτι. Ούτε έχουμε πει ποτέ ότι “αυτό δεν θα το πούμε”. Αν κάτι πραγματικά δεν θέλω να ειπωθεί, δεν το παίζω καν σαν θέμα. Αν το παίζω σαν θέμα, σας ακούω», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε στη συνέχεια: «Άκουγα σήμερα τη Φαίη Σκορδά, στην εκπομπή της οποίας έκανες κάποιες δηλώσεις. Εμείς δεν μπήκαμε στις δηλώσεις. Έλεγε λοιπόν η Φαίη ότι άκουγα τον Δημήτρη και αισθάνθηκα ότι αυτά που έλεγε για εμένα τα εννοούσε. Και θέλω να σου πω ότι κι εγώ το ίδιο αισθάνθηκα. Και θέλω να σου πω ότι πολύ το ευχαριστήθηκα αλλά να λέμε αλήθειες.


ΣΧΟΛΙΟ: Χωρίς να θέλω να είμαι επιθετικός, αν κάποιος στο πάνελ  σταματά να μιλά γιατί είπε η Μενεγάκη το αντίθετο, τότε δεν έχετε λόγο ύπαρξης και ορθός σας λένε γλάστρες (γενικά μιλάω). Δηλαδή κάπου ώπα με την Μενεγάκη. Με το ζόρι κάνει νούμερα τηλεθέασης, να τα λέμε κι αυτά. 

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ