2023-10-13 08:00:02
Φωτογραφία για Ελένη Μενεγάκη: «Σε αυτή τη δουλειά κρίνομαι καθημερινά»
Με αφορμή τη συνέντευξη της Κορινθίου για το τέλος της συνεργασίας της με το Πρωινό του ANT1, η παρουσιάστρια σχολίασε την εκπομπή της

Για την προετοιμασία αλλά και την αγωνία που έχουν τα πρόσωπα των τηλεοπτικών εκπομπών μίλησε η μεσημεριανή παρέα της Ελένης Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη: Η απάντηση για τη θεματολογία της εκπομπής της

Με αφορμή τη συνέντευξη της Μαρίας Κορινθίου για το τέλος της συνεργασίας της με το Πρωινό του ANT1, η Ελένη Μενεγάκη άνοιξε το θέμα των τηλεοπτικών εκπομπών απαντώντας on air για τη θεματολογία που προτιμά στην εκπομπή της και για την οποία δέχεται συχνά τα σχόλια των τηλεθεατών.

«Στις εκπομπές έχουμε καθημερινές αγωνίες. Ο καθένας έχει άλλες έγνοιες και όλοι μαζί το να πάει καλά η εκπομπή (…) Όλοι τρέχουμε να βγάλουμε μέσα στους χρόνους της εκπομπής μας όσο καλύτερη την εκπομπή. Να αρέσει σε μια μερίδα του κόσμου. Θέλω να με καταλάβετε γιατί πολλές φορές μπορεί να σκέφτονται κάποιοι άνθρωποι: “αυτή γιατί δεν τα λέει αυτά και δεν λέει τα άλλα;”» ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.


«Κι εγώ σε αυτή τη δουλειά είμαι και εγώ κρίνομαι καθημερινά και ακούω σχόλια, πράγματα, αυτό είναι μία πίεση. Αντιδράς, δεν αντιδράς. Ξαναλέω γιατί λένε μερικές φορές ότι κάποια θέματα δεν τα παίζει η Μενεγάκη, επιλέγω ότι μέχρι εδώ θέλω να πάω, παραπάνω δεν θέλω. Η πίεση όμως υπάρχει», απάντησε η Ελένη Μενεγάκη για τη θεματολογία στην εκπομπή της.

ΣΧΟΛΙΟ: Αλήθεια, η εκπομπή ΕΛΕΝΗ πάει καλά;

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ