2023-10-13 10:16:44
Φωτογραφία για Που θα ταξιδέψει ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» αυτο το Σάββατο;
Ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στη γεμάτη εκπλήξεις Ιορδανία, αυτό το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 20:00 στο OPEN!

 Ένα ακόμα μαγευτικό ταξίδι ξεκινά! Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ανακαλύπτουν την έρημο Ουάντι Ραμ, η οποία αποτελεί φυσικό σκηνικό για πολλές χολιγουντιανές παραγωγές. Η αποστολή διαμένει σε ένα πολυτελές camp και εκεί έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τους ιδιόμορφους γεωλογικούς σχηματισμούς της περιοχής, όπως τον «Βράχο Μανιτάρι», αλλά και να πιουν τσάι σε σκηνή Βεδουίνων! Λίγο αργότερα, βλέπουν τη διάσημη στους αναρριχητές οροσειρά Μπούρντα, ανεβαίνουν στην εντυπωσιακή γέφυρα Ουμ Φρουθ και διασχίζουν το φαράγγι Αλ Καζάλι, εκεί όπου υπάρχουν σημάδια ζωής 12.000 ετών! Φυσικά, απολαμβάνουν ένα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα, σε αυτό το πανέμορφο μέρος. 

  

Στη συνέχεια, ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» φτάνουν μέχρι την Άκαμπα για snorkeling στα πολύχρωμα κοραλλιογενή νερά της πόλης και βλέπουν το σημείο όπου βαπτίστηκε ο Χριστός στη Βηθανία. Στο όρος Νέμπο αντικρίζουν την περιοχή που ο Μωυσής αποκάλεσε Γη της Επαγγελίας, ενώ στη Μάνταμπα επισκέπτονται τον ναό του Αγίου Γεωργίου για να δουν τον σπάνιο ψηφιδωτό χάρτη που είναι στα ελληνικά!   

 

«ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση: Κάθε Σάββατο στις 20:00 στο OPEN!

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ