2023-10-14 14:30:01
Φωτογραφία για Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από τη «Γη της Ελιάς»
Η Ιφιγένεια Πιερίδου λείπει από τον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Μιλώντας στο περιοδικό «Tv Mania», εξήγησε τους λόγους πίσω από την αποχώρησή της από τη σειρά του MEGA.

«Γενικά γράφονται διάφορα κι η αλήθεια είναι ότι μέχρι σήμερα, δεν μίλησα για τις αλλαγές στα επαγγελματικά μου. Φέτος θα είμαι στο καστ της σειράς εποχής της ΕΡΤ "Ηλέκτρα". Κι όντως έχω αποχωρήσει από τη "Γη της Ελιάς"», είπε αρχικά.

«Ο ρόλος μου εκεί έχει ολοκληρωθεί. Να πω ότι τη συγκεκριμένη δουλειά θα την έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου. Μου άφησε φίλους και πολύ καλές συνεργασίες. Όπως αυτές με τους σκηνοθέτες της σειράς, πολύ όμορφες στιγμές. Έκλεισε πολύ όμορφα για εμένα το ταξίδι της Ευτυχίας», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ρόλο που θα υποδυθεί στη σειρά «Ηλέκτρα». «Είναι ένα ερωτικό δράμα εποχής. Εγώ θα υποδυθώ την Ουρανία, ένα κορίτσι συνεσταλμένο, ρομαντικό, καθωσπρέπει για την τότε εποχή. Θα τη δούμε όμως, κάποια στιγμή να κάνει τη δική της επανάσταση», εξηγεί.


Τέλος, για την απόφαση να αποχωρήσει από τη «Γη της Ελιάς», είπε: «Δεν ήταν μια απόφαση που πήρα με ευκολία. Σκεφτόμουν όμως πολλά χρόνια να ζήσω και εκτός Κύπρου και να δοκιμαστώ στην Ελλάδα. Φυσικά, η Κύπρος πάντα θα είναι ο τόπος μου, το σπίτι μου. Απλώς είχα μια ανάγκη για αλλαγή, για κάτι καινούριο. Κάπως έτσι το αποφάσισα να μετακομίσω και να αποχωρήσω και από τη σειρά. Φαντάσου, ήθελα να φύγω πριν την εποχή του κορονοϊού. Μετά όμως "χτύπησε" η πανδημία και δεν τα κατάφερα. Τότε, ήρθε και η πρόταση για τη Γη της Ελιάς, την οποία αποδέχθηκα με πολλή χαρά, αλλά μετά από δύο χρόνια, αισθάνθηκα ότι ολοκλήρωσα τον κύκλο μου».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ