2023-10-16 14:00:03
Φωτογραφία για Γιώργος Λιάγκας: «Να τελειώσει αυτή η σχέση εδώ και από τους δύο μαζί, αυτό είναι τερατώδες λάθος»



Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του ο Γιώργος Λιάγκας με το χιούμορ της δημοσιογράφου Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη στήλη των τηλεοπτικών νέων στο Πρωινό. Ο παρουσιαστής για δεύτερη φορά ξεκαθάρισε ότι αν θέλει να πει ονόματα προσώπων στον αέρα της εκπομπής του θα το κάνει.

Ο διάλογος Λιάγκα – Ανδρικοπούλου:

Γιώργος Λιάγκας: Επειδή τώρα με γαργάλισες λίγο με τη λέξη «ευεργετηθέντας», μπορώ να σου απαντήσω αλλά δεν θα το κάνω. Θα πω κάτι όμως για εμένα και μην κολλήσουν φάτσα δίπλα.

Ναταλία Ανδρικοπούλου: Να βγω για να την κολλήσουν κατευθείαν;

Γιώργος Λιάγκας: Εγώ εδώ κάνω σοβαρή δημοσιογραφία. Αν νομίζεις ότι κάνω λάθος, πραγματικά να τελειώσει αυτή η σχέση εδώ και από τους δύο μαζί. Δεν κάνω εγώ αυτού του είδους τη δημοσιογραφία. Να λέει κάποιος κάτι χωρίς να λέει όνομα. Αυτό που λέω να κολλήσουν τη φάτσα κάποιου που εικάζουν για ποιον το έχω πει, εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ.



Γιώργος Λιάγκας: Εγώ δεν κάνω χιούμορ, είναι τερατώδες λάθος. Και μιλάτε για έναν άνθρωπο που δεν υπάρχουν πολλοί στην Ελλάδα που λένε τα πράγματα με το όνομά τους. Θα σου πω για την αφεντιά μου. Κάποιοι άνθρωποι που μου έχουν δώσει στο παρελθόν ευκαιρία –για μένα μιλάω-, και εγώ πήρα την ευκαιρία και αυτοί οι άνθρωποι ευνοήθηκαν γιατί τους βγήκα αλλά κι εγώ πήρα μία ευκαιρία. Αν στη ζυγαριά τα ζυγίσουμε, εγώ είμαι ο κερδισμένος. Και όχι ο άλλος που έβγαλε κάποιον που είχε ταλέντο και του έκανε νούμερα για ένα διάστημα. Ο ευεργετηθείς λοιπόν είμαι εγώ, εγώ ευεργετήθηκα. Δεν είναι στη ζυγαριά 50-50. Άρα εγώ με τον δικό μου αξιακό κώδικα, αυτόν τον άνθρωπο θα τον έχω σε έναν άμβωνα. Εγώ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνουν οι άλλοι.

Τι είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας, μετά τα όσα είχε απαντήσει και πιθανότατα αφορούσαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Φαίη Σκορδά, σχετικά με το ζήτημα του Αχιλλέα Μπέου, είχε πει: «Να πω και κάτι άλλο. Μη μένετε σε τίτλους σάιτ. Πρέπει να μπαίνετε μέσα και να διαβάζετε το κείμενο. Εγώ έχω πει κάποια πράγματα τις τελευταίες βδομάδες, τα οποία τα είχα μέσα μου. Δεν αφορούν ούτε έναν άνθρωπο… Και που ξέρετε όλοι εσείς ότι όλα αυτά που είπα, τα είπα για έναν άνθρωπο που τον έχετε φωτογραφίσει… Έχει βγει αυτός και έχει απαντήσει δέκα φορές σε κάτι που δεν είπα ποτέ.





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ