2023-10-17 14:30:01
Φωτογραφία για «MILKY WAY»: Γνωρίστε τους βασικούς χαρακτήρες,  τα νέα πρόσωπα και τι καινούριο φέρνουν μαζί τους
Μία ονειρικά ευαίσθητη αλλά και αφοπλιστικά ειλικρινής σειρά, με δυνατές δόσεις συγκίνησης και σωτήριου χιούμορ έρχεται την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 23:10 στο MEGA.

Το «Milky Way» σε σενάριο και σκηνοθεσία Βασίλη Κεκάτου, θα μας ταξιδέψει σε έναν πρωτόγνωρο τηλεοπτικό Γαλαξία!

Oι ήρωες του «Milky Way» έχουν όλες τις αποχρώσεις, όπως ακριβώς όλοι οι πραγματικοί άνθρωποι. Είμαστε και καλοί και κακοί και αστείοι και συγκινητικοί και αδύναμοι και δυνατοί, είμαστε χίλια δυο πράγματα την ίδια στιγμή. Οι χαρακτήρες του Βασίλη Κεκάτου είναι αληθινοί και πολυδιάστατοι και αυτό ακριβώς είναι που απογειώνει μία ιστορία που πατάει πολύ γερά στα πόδια της. Όλοι είναι γειωμένοι, ανώμαλα προσγειωμένοι, αλλά έχουν το βλέμμα στον ουρανό, ψάχνοντας από μία διαφορετική παρηγοριά ο καθένας: τα σύννεφα, το Διάστημα, έναν ευσπλαχνικό θεό.

Γνωρίστε τους βασικούς χαρακτήρες, τα νέα πρόσωπα, και τι καινούριο φέρνουν μαζί τους.


Μαρία (Κορίννα Ντουλλάαρτ): Η Μαρία είναι μαθήτρια Λυκείου. Ζει κάπου πολύ μακριά από την Αθήνα και το μόνο που την κρατά ζωντανή είναι το Αθηναϊκό Όνειρο. Θέλει να δραπετεύσει από τον μικρόκοσμό της, από έναν τόπο θαμμένο στο χιόνι και την πλήξη, με ίντερνετ πιο αργό και από την αργόσυρτη ζωή της, από το φτωχικό της σπίτι και τη μίζερη καθημερινότητά της και να γίνει χορεύτρια της Ελένης Φουρέιρα, της «Queen» όπως την αποκαλεί με τις φίλες της, με τις οποίες, πάνω κάτω μοιράζονται την ίδια φαντασίωση. Μετρά αντίστροφα μέχρι να τελειώσει το Λύκειο, όταν όμως ανακαλύψει ότι είναι έγκυος, ο χρόνος θα σταματήσει απότομα και θα βρεθεί αντιμέτωπη με το δίλημμα: τι θέλουν οι άλλοι να κάνει και τι θέλει η ίδια να γίνει.

Αθηνά (Στυλιάνα Ιωάννου): η καλύτερη φίλη της Μαρίας. Εχουν κοινό σχέδιο απόδρασης από τη μικρή τους πόλη, να τελειώσουν το σχολείο και να πάνε στην Αθήνα για να γίνουν χορεύτριες. Έχει πατέρα αστυνομικό – το επάγγελμα που θέλουν να ακολουθήσουν οι περισσότεροι συμμαθητές της – αλλά η ίδια βρίσκει χαρά σε φαντεζί ρούχα που αγοράζει φτηνά στο ίντερνετ. Όλη την ώρα ανεβάζει βιντεάκια με τις χορογραφίες τους στο TikTok, φαίνεται επιφανειακή, αλλά δεν είναι. Στην πραγματικότητα, ίσως και να είναι η πιο ευαίσθητη και η πιο πληγωμένη από την πενταμελή κοριτσοπαρέα.

Κάτε (Ναταλία Σουίφτ): Κόρη ιερέα, σκέφτεται να δηλώσει Θεολογία ως πρώτη επιλογή σπουδών, αλλά στην πραγματικότητα θέλει να γίνει make up artist. Στο μυαλό της πιστεύει πως με κάποιο τρόπο, αυτά τα δύο μπορούν να συνδυαστούν. Λέει την προσευχή στο σχολείο κάθε μέρα πριν από το μάθημα και δείχνει να σοκάρεται όταν οι συμμαθήτριές της κάνουν πιο πικάντικα σχόλια.

Σία (Αφροδίτη Καποκάκη): Η φωνή της λογικής και η πιο κυνική της παρέας. Μπορεί να προσγειώσει τις φίλες της στο λεπτό με ένα άκρως σαρκαστικό σχόλιο. Όλη αυτή η συμπεριφορά, ίσως να είναι κάποια μορφή άμυνας. Έχει σταθερή σχέση, αλλά ακόμη και για αυτό, κατηγορείται από τις υπόλοιπες ότι είναι βαρετή. «Αν γινόταν μία πυρηνική καταστροφή πιστεύετε θα αποκτούσε κάποιο νόημα η ζωή μας εδώ;» αναρωτιέται.

Βίρνα (Ευαγγελία Καμάρα): Ήρεμη δύναμη, το πιο γλυκό κορίτσι αυτής της τρομερής πεντάδας. Είναι μέσα σε όλα, συμμετέχει στα πάντα, γελάει με τα αστεία, συγκινείται με τα σοβαρά, ισορροπεί καταστάσεις όταν οι πιο οξύθυμες της πεντάδας παραφέρονται. Θα έχει και εκείνη την προσωπική της ενδιαφέρουσα διαδρομή μέσα στην ιστορία.

Τάσος (Νικολάκης Ζεγκίνογλου): Το αγόρι της Μαρίας, τα έχουν από τότε που η Μαρία ήταν 16. Ασχολείται με την πυγμαχία, δουλεύει στο μοναδικό βενζινάδικο της περιοχής από τότε που πήγαινε σχολείο και στον άπλετο ελεύθερο χρόνο του, σνιφάρει βενζίνη. Ενώ μπορεί να δείχνει ότι δεν τον αγγίζει τίποτα, νοιάζεται πολύ για τη Μαρία με έναν πολύ δικό του τρόπο. Όταν την αφήνει έγκυο, μετά το αρχικό σοκ, θα κάνει τα πάντα για να φανεί αντάξιος των περιστάσεων. Θα προβεί σε παράτολμες πράξεις, θα φτάσει στο σημείο να κινδυνεύσει. Στην πραγματικότητα είναι ένας τραγικός ήρωας, παγιδευμένος και αποπροσανατολισμένος, αλλά και πολύ θαρραλέος όταν χρειαστεί. Αγαπάει πολύ τη Μαρία και θα το αποδείξει με πράξεις.

Τζο (Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος): Έρχεται στο σχολείο της Μαρίας σαν εξωτικό πτηνό, ένα πολύ διαφορετικό πλάσμα από την Αθήνα. Ο 17χρονος Ιωσήφ, που θέλει να τον φωνάζουν «Τζο» και τον έστειλε η μητέρα του σε αυτόν τον ξεχασμένο τόπο προκειμένου, έστω και αργά, έστω και λίγο πριν από την ενηλικίωσή του, να γνωρίσει τον άξεστο αλλά κατά βάθος ευαίσθητο πατέρα του. Ο Τζο είναι ένα ανοιχτά queer gay αγόρι σε μία πολύ συντηρητική κοινωνία. Ο περίγυρος θορυβείται από το διαφορετικό στυλ του, τα βαμμένα νύχια και την φαινομενικά προκλητική συμπεριφορά του - που όμως είναι η άμυνά του για να επιβιώσει σε ένα τόσο ξένο για εκείνον περιβάλλον. Θα γίνει ο πιο καλός φίλος και σύμμαχος της Μαρίας και μαζί θα ξεκινήσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι προς την ενηλικίωση και την ελευθερία.

Πρωταγωνιστούν: Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Ακύλλας Καραζήσης, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Καλλιμάνη, Σοφία Κόκκαλη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Αφροδίτη Καποκάκη, Ευαγγελία Καμάρα, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, Ξένια Ντάνια, Πρόδρομος Τσινικόρης, Σταύρος Τσουμάνης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Τζέο Πακίτσας, Κασσιόπη Κλέπκου, Αλέξανδρος Βούλγαρης.

Guest stars: Λαέρτης Μαλκότσης, Νίκος Καραθάνος, Ιβάν Σβιτάιλο, Κίμων Κουρής, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Άλκηστις Πουλοπούλου, Ελένη Φουρέιρα.

Παραγωγή: FOSS PRODUCTIONS

«MILKY WAY»

ΈΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:10 ΣΤΟ MEGA

To «Milky Way» μετά το τέλος του κάθε επεισοδίου θα είναι διαθέσιμο on demand αποκλειστικά στο Vodafone TV.

#MilkyWay

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ