2023-10-18 21:21:17
Φωτογραφία για Παγιδευμένοι (Spoiler) : Αυτός είναι ο δράστης του πηγαδιού



Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι θα είναι συγκλονιστικές αφού ο ... είναι ο δράστης του πηγαδιού. 

Όποιος κι αν είναι δε στέκει καλά στα μυαλά του, αυτό είναι το μόνο σίγουρο…

Άκρως συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην δραματική σειρά του ΑΝΤ1 Παγιδευμένοι. Όπως θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια η Άννα βιώνει έναν εφιάλτη καθώς κρατείται αιχμάλωτη μαζί με άλλα τέσσερα άτομα και είναι έρμαιο στα διεστραμμένα σχέδια του δολοφόνου του πηγαδιού.

Η δικηγόρος προσπαθεί να συνεργαστεί με τους άλλους ομήρους ωστόσο η ψυχική τους κατάσταση είναι άθλια και σύντομα κάποιοι ξεφεύγουν από τα όρια.



Η Άννα προσπαθεί να μείνει με νύχια και με δόντια να μη χάσει το μυαλό της ενώ την ίδια στιγμή ο Δημήτρης συνειδητοποιεί ότι η σύζυγος του έχει πέσει θύμα απαγωγής και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να την βρει. Παράλληλα αυτές τις δύσκολες ώρες υπάρχουν στιγμές που λυγίζει από τον πόνο και την απελπισία.



Ταυτόχρονα ο Ανδρέας και ο Σταύρος τον βοηθούν να επιτύχει γρήγορα τον στόχο του, να σώσει την Άννα ενώ οι ώρες κυλούν εφιαλτικά και η όμηροι είναι ένα βήμα πριν από την παράνοια.

Το επόμενο πρωί διαπιστώνουν ότι στο υπόγειο που κρατούνται βρίσκεται ένα ακόμη άτομο το άτομο αυτό είναι γνώριμο στην δικηγόρο και δεν είναι άλλο από τον Παναγιώτη, τον αστυνομικό ρεπόρτερ που ερευνά με ενδιαφέρον την υπόθεση και περνάει αρκετές ώρες στην διεύθυνση ασφάλειας αναζητώντας πληροφορίες.



Εντωμεταξύ ο Δημήτρης βρίσκει ένα στοιχείο που τον οδηγεί στο τόπο όπου κρατούνται οι όμηροι. Έτσι ύστερα από μερικές ώρες το μαρτύριο τους λαμβάνει τέλος. Παράλληλα ο εισαγγελέας Μαρκέτος φτάνει στο σημείο να ανακαλύπτει την ταυτότητα του μανιακού δολοφόνοι και σαστίζει.

Παγιδευμένοι: Ο Παναγιώτης είναι ο δράστης του πηγαδιού



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του myTV Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από αυτές τις φρικτές πράξεις είναι ο Παναγιώτης ο οποίος όπως όλα δείχνουν αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Μάλιστα βρέθηκε ανάμεσα στους ομήρους προκειμένου να μπερδέψει ακόμα περισσότερο τους πάντες. Έτσι ο Αντρέας και ο Σταύρος αναλαμβάνουν να τον βρουν και να τον συλλάβουν πριν θρηνήσουμε κι άλλα αθώα θύματα.









Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ