2023-10-20 08:45:02
Φωτογραφία για Μετά τη Φωτιά: Τι θα δούμε στο σημερινό συγκλονιστικό επεισόδιο;

 





Η συγκλονιστική συνέχεια της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 "Μετά τη φωτιά" έρχεται την  και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου για να μας καθηλώσει με πλούσια πλοκή, συνεχείς ανατροπές και δυνατά συναισθήματα.



Μετά τη φωτιά - Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο;



Επεισόδιο 6

Η Ιωάννα καταφέρνει να ξεφύγει με την Ιόλη, αλλά ο Άρης την καταγγέλλει στην Αστυνομία για την απαγωγή του παιδιού τους. Ο Νίκος συνειδητοποιεί ότι η Ιωάννα κινδυνεύει και μπαίνει σε έναν αγώνα δρόμου, ώστε να την εντοπίσει πριν από τον Άρη…. Η Φαίδρα κρατάει την Ανθή στο σπίτι της για νοσηλεία και προσπαθεί να την πείσει να την βοηθήσει για το καλό του Αχιλλέα. Η Ειρήνη μαθαίνει από τον Οδυσσέα ότι η Ιωάννα είναι ζωντανή. Η Ιωάννα κινδυνεύει να συλληφθεί όταν εμφανίζεται ο Νίκος, ενώ ένας απρόσμενος επισκέπτης φτάνει στο σπίτι της Φαίδρας… Ο Θάνος έχει στα χέρια του αποδείξεις ότι η φωτιά δεν ήταν ατύχημα, αλλά κάποιος θα στρέψει τις υποψίες του εναντίον του Οδυσσέα…



H σειρά βασίζεται στο «Le Bazar de la Charité» των Catherine Ramberg και Karine Spreuzkouski, σε σκηνοθεσία Alexandre Laurent, μια παραγωγή της Iris Bucher για την Quad Television, σε συμπαραγωγή με το TF1 και σε συνεργασία με το Netflix.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ