2023-10-26 13:30:04
Φωτογραφία για Γιώργος Λιάγκας: «Κάνω δημόσια έκκληση στις εκπομπές! Μην με ξαναπαίξετε»
Στη στήλη των τηλεοπτικών νέων στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε έκκληση προς όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές. Όπως είπε ο παρουσιαστής, δεν επιθυμεί να τον ξαναπαίξουν γιατί δεν θέλει. Αφορμή για όλο αυτό στάθηκε, η ατάκα της δημοσιογράφου Ναταλίας Ανδρικοπούλου ότι σήμερα όλη η ελληνική τηλεόραση τον συζητά για τα όσα είπε για την Κατερίνα Ζαρίφη. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Τι αμάρτημα έκανα πάλι και διχάστηκε η ελληνική τηλεόραση; Δεν ήταν αστείο το απόσπασμα με τη Ζαρίφη και τον Αλεξάνδρου. Ήταν κακό. Αυτό όμως, δεν ήταν μομφή για την Κατερίνα. Γιατί είδα τίτλους που έλεγαν «Λιάγκας εναντίον Κατερίνας». Είπα και το κόβουν αυτό, ότι η Κατερίνα είναι ένας υπεραταλαντούχος άνθρωπος και την έχω δει στο θέατρο. Πραγματικά είναι εξαιρετική, της έχω προτείνει στο παρελθόν να συνεργαστούμε και δεν ευοδώθηκε.

Και η εκπομπή της για τα δεδομένα του Open κάνει 7% και είναι μεγάλο. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος της δίνει μία ευκαιρία να αποδείξει αν μπορεί ή όχι. Αυτό δεν το χρειαζόταν. Δεν σημαίνει ότι ακυρώνω έναν άνθρωπο και ότι έχω μία κόντρα  και νέο beef. Μην τρελαθούμε τώρα. Για ποιον λόγο να διχαστεί η ελληνική τηλεόραση;»


Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Και να κάνω μία πρόταση, το λέω ειλικρινά. Να μου κάνουν μία χάρη οι εκπομπές: να μην ξανασχοληθούν με εμένα. Δεν θέλω. Βλέπω κάποιους που έχουν μία λογική που λέει «πάλι με αυτούς θα ασχοληθούν;», γιατί ασχολούνται; Τους ζήτησα εγώ; Πήρα εγώ κανέναν τηλέφωνο; Κάνω δημόσια έκκληση, να μην με ξαναπαίξετε!»

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ