2023-10-27 09:25:32
Φωτογραφία για Το νέο τεύχος του περιοδικού Physics Time



Το νέο τεύχος του περιοδικού Physics Time του τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από τον παρακάτω σύνδεσμο

http://www.physicstime.gr

Όταν βλέπεις νέους ανθρώπους, σκληρά εργαζόμενους και ερευνητες υποψήφιους διδάκτορες να δημιουργουν τέτοιας ποιότητας περιοδικά , ελπιζεις. Ελπιζεις οτι κατι μπορει να αλλαξει στην Εκπαιδευση της Φυσικής. Στηριξτε φιλοι μου αυτη την προσπαθεια. Διαβάστε αυτό το υπεροχο περιοδικό και δωστε το και στους φίλους σας. Το περιοδικο δινεται δωρεαν προς ολους και ουδεις εχει οικονομικο οφελος απο αυτη την προσπαθεια. Και όμως μπορεί να γίνει κάτι τόσο ποιοτικό, με υψηλής ποιοτητας πρωτότυπο υλικό, μονον απο μεράκι και αγάπη στη Φυσική.

To νέο τεύχος του περιοδικού Physics Time, του Συλλόγου Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Φοιτητών του Τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ με τρία εξαιρετικά άρθρα που θα ενδιαφέρουν σίγουρα τους συναδέλφους και τους φίλους της επιστήμης. Το περιοδικό είναι μία εθελοντική προσπάθεια των νέων επιστημόνων για την καταπολέμηση της ψευδοεπιστήμης και των φορέων που την καλλιεργούν στη χώρα μας, αλλά και ένα μέσο άσκησης κριτικής σε νοσηρες πρακτικές της ακαδημαϊκής κοινότητας.
tinanantsou.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ