2023-10-28 07:30:02
Φωτογραφία για Ελένη Μενεγάκη: “Πολλοί χρησιμοποιούν το όνομά μου”...



Με αφορμή ένα μήνυμα που δέχθηκε από μια τηλεθεάτρια, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δέχθηκε ένα email, στο οποίο της έγραφε: “Με αφορμή ένα μήνυμα μιας φίλης και το είπα και στο εμπορικό τμήμα του Mega… Μου έστειλε ένα mail, που λέει διαγωνισμός air Fryer, καταγγελία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και τι μου γράφει η φίλη μας “Κυρία Μενεγάκη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στο διαγωνισμό που αναγγείλατε… δήλωσα συμμετοχή και την επόμενη μέρα έλαβα ένα mail από άγνωστο λογαριασμό που μου έλεγε συγχαρητήρια κερδίσατε… Και στη συνέχεια είχε ένα πορτοκαλί μπάνερ για να πατήσω… και αποφάσισα έτσι να στείλω mail στη φόρμα του Mega για να επιβεβαιώσω αν έχω κερδίσει και έλαβα αρνητική απάντηση και βεβαιώθηκα ότι πρόκειται για κακόβουλο λογισμικό, έκανα ήδη καταγγελία στη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος… και θα προχωρήσω και σε μήνυση… θεώρησα σωστό να σας ενημερώσω γιατί δεν κατάλαβα από ποιον άντλησαν την πληροφορία από εμένα ή από εσάς ”



Σχετικά με το Instagram της είπε: “Οποιοσδήποτε κι αν σας στείλει μήνυμα από διαγωνισμούς που κάνουμε μέσα στην εκπομπή και ό,τι βάζω στο Instagram, αποκλείεται να μπερδευτείτε με τον λογαριασμό μου γιατί μπορεί να υπάρχουν πολλοί που χρησιμοποιούν το όνομά μου με μικρές αλλαγές, αλλά δεν μπορούν να έχουν 1,3 εκ. ακόλουθους. Δείτε αν αυτός που σας το στέλνει, έχει 1,3 ακόλουθους. Μία είναι η Μενεγάκη και έχει μεγάλο λογαριασμό. Είναι αδύνατον να μπερδευτείτε. Ξέρετε πόσες φορές μου έχουν στείλει ότι στο όνομά σας απαντούν άλλοι και κερδίσατε; Δεν ξέρω τι θέλουν να κάνουν, να πάρουν ακόλουθους; Να προσέχετε, εγώ ό,τι ανεβάζω στο Instagram δεν με μπερδεύετε με άλλον λογαριασμό. Αυτό που μου έγραψε η φίλη μας μπράβο της, να πηγαίνετε να κάνετε καταγγελία γιατί πολλοί μπερδεύουν κόσμο και εταιρίες”.



“Τα δικά μου social δεν τα διαχειρίζεται κανείς, για αυτό είναι αργά. Είμαι ένας άνθρωπος κανονικός, που δεν το έχω ότι σώνει και ντε πρέπει να ανεβάζω. Όταν θέλω να μοιραστώ κάτι, το κάνω. Όταν δεν νιώθω, εξαφανίζομαι. Δεν είμαι από αυτούς που το κάνει συστηματικά, άρα μην μπερδεύεστε με εμένα. Ο λογαριασμός ο δικός μου είναι πολύ ξεκάθαρος” είπε κλείνοντας η Ελένη Μενεγάκη.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ