2023-11-02 18:33:40
Φωτογραφία για Οι νέοι επικεφαλής σε ΕΟΦ και ΙΦΕΤ- Προβληματισμός στην αγορά



 Το ΦΕΚ με τα ονόματα που θα αναλάβουν τα ηνία στους δύο βασικούς φορείς του φαρμάκου αναμένεται σύντομα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση θα επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Δύο νέα πρόσωπα αναμένεται να αναλάβουν τις θέσεις των επικεφαλής, τόσο στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων ΕΟΦ , όσο και στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ).





Σύμφωνα με πληροφορίες, ανατροπή προκύπτει στην επιλογή για την ορφανή, εδώ και ένα μήνα, θέση του προέδρου του ΕΟΦ, καθώς φέρεται να επιλέγεται ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος.

Πρόκειται για ακαδημαϊκό με βιογραφικό πλούσιο σε ερευνητικό έργο και επιστημονική δραστηριότητα. Επικεφαλής στο ΙΦΕΤ φέρεται να τοποθετείται η δικηγόρος Ελευθερία Τοκατλίδη, δικηγόρος, με μεταπτυχιακό στην «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση» και Ειδικότητα στον Προγραμματισμό και Ανάπτυξη.

Είναι δικηγόρος και παράλληλα διευθύνει την εισαγωγική εταιρεία της οικογένειάς της.

Η διαφαινόμενη επιλογή της κας Τοκατλίδη έχει ήδη προκαλέσει προβληματισμό στην αγορά, καθώς δεν φαίνεται να έχει κάποια άμεση σχέση με το αντικείμενο του ΙΦΕΤ. Το σχετικό ΦΕΚ με την αποφάση αναμένεται άμεσα.

https://www.flash.gr/


farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ