2023-11-09 08:00:03
Φωτογραφία για Ώρα Ελλάδος: Ποιος θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Καμπουράκη;



Σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Δημήτρη Καμπουράκη βρίσκεται το OPEN. Ο γνωστός δημοσιογράφος, όπως ξέρουμε, τις τελευταίες ημέρες έχει αποχωρήσει για λόγους υγείας από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» αλλά γενικότερα από το κανάλι.



Το OPEN έχει ξεκινήσει να αναζητά το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει στο πλατό της πρωινής εκπομπής. Και καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι σύντομα θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις. Όπως αναφέρει και το ένθετο «Secret» των «Παραπολιτικών», οι εξελίξεις σχετικά με τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Καμπουράκη θα είναι άμεσες. Μάλιστα, η θέση δεν θα καλυφθεί εσωτερικά, όπως υπήρχε αρχικά η εντύπωση, αλλά με μεταγραφή. Και συγκεκριμένα με γνωστή δημοσιογράφο που έχει αρκετή εμπειρία σε μεγάλα κανάλια και μόλις αποχώρησε από το Mega.



Ο λόγος φυσικά για τη Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία φαίνεται πως είναι το ιδανικό πρόσωπο για να βρεθεί στο πλευρό του Παναγιώτη Στάθη. Και μάλιστα οι συζητήσεις δείχνουν πως βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο επίπεδο.

Πάντως και οι δύο πλευρές, η Αντωνοπούλου και το κανάλι προς το παρόν τηρούν σιγή ιχθύος. Δεν επιβεβαιώνουν ούτε και διαψεύδουν την έντονη φημολογία που έχει υπάρξει. Άλλωστε μέχρι τις υπογραφές, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο στην ελληνική τηλεόραση. Για αυτό τον λόγο υπάρχει προς το παρόν απόλυτη σιωπή.



Πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι το μεγάλο φαβορί για να καλύψει τη θέση του Δημήτρη Καμπουράκη. Με τις ανακοινώσεις να είναι - σύμφωνα με όσους ξέρουν πρόσωπα και πράγματα - θέμα ημερών.



Μένει να επιβεβαιωθεί η είσοδος της Μπάγιας Αντωνοπούλου από το Open.

Πηγή : iEidiseis.gr 



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ