2023-11-09 13:00:04
Φωτογραφία για Ιωάννα Μαλέσκου: Η αντίδρασή της για τη διαμάχη Καινούργιου – Σκορδά -«Καλό είναι να υπάρξει μια παύση»
Η Ιωάννα Μαλέσκου ρωτήθηκε για την τηλεοπτική διαμάχη Καινούργιου – Σκορδά και μάλλον είχε την πιο νηφάλια τοποθέτηση.

«Είδα και από τις δύο πλευρές τι ειπώθηκε. Γενικώς είναι αμήχανο για τους τηλεθεατές να βλέπουν πρόσωπα κεντρικά να έρχονται σε αντιπαράθεση και κυρίως πρόσωπα ανταγωνιστικών εκπομπών. Αν μιλάμε για την Κατερίνα Καινούργιου πρόκειται για ένα άτομο που ό,τι αισθάνεται μέσα από την εκπομπή της το μοιράζεται είτε είναι χαρά είτε στεναχώρια. Εάν αισθανθεί ότι αδίκησε κάποιον πάλι μέσα από την εκπομπή της  λέει συγγνώμη, ανακαλεί.  Αυτό που συμβαίνει πολλές φορές είναι ότι όταν χάνουμε την ψυχραιμία μας χάνουμε το όποιο δίκιο έχουμε.

Από την άλλη όταν οι εκπομπές ανακατεύονται με τη θεματολογία άλλης εκπομπής, απέναντι, και ταυτόχρονα εκφέρει άποψη για τα πρόσωπα τότε θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη να άκουσε και τον αντίλογο.

Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να το κρίνει, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όταν φουντώνουμε  λέμε πράγματα που αν ενεργοποιούσαμε το φίλτρο που έχουμε στο ζωντανό ίσως να μην τα λέγαμε.


Δεν είδα τη δημοσίευση του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Δεν είναι καλό γενικά να ακούγονται μεγάλες κουβέντες και μεγάλα λόγια.

Όταν ξεκινάει ένα τέτοιο αλισβερίσι και ανταπόδοση πυρών καλό είναι να υπάρξει μια παύση και να δουν τα πράγματα με λογική. Αν κάποιος αισθανθεί ότι θίγεται και προσβάλλεται σε προσωπικό επίπεδο τότε καλό είναι να μπαίνουν όρι», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ