2023-11-10 14:00:04
Φωτογραφία για Κατερίνα Καινούργιου: Η δημόσια συγγνώμη στον Λιάγκα και το sms  -Τι είπε ο Λιάγκας;
Η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον Γιώργο Λιάγκα και του έστειλε μήνυμα και ο παρουσιαστής απάντησε μέσα από το Πρωινό.

Η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου ξέσπασε κατά του Πέτρου Κουσουλού έξω από τα δικαστήρια και εκείνη τη στιγμή το Πρωινό ήταν σε σύνδεση και η ρεπόρτερ της εκπομπής, Super Κατερίνα προσπαθούσε την ίδια ακριβώς στιγμή να πάρει δηλώσεις από τον Πέτρο Κουσουλό.

Η Κατερίνα Καινούργιου τότε αφού αντιλήφθηκε τι γίνεται είπε:

«Μιλούσε σε άλλο κανάλι, συμβαίνουν κι αυτά. Ήταν ζωντανή σύνδεση; Δεν το κατάλαβα παιδιά, δεν είναι σωστό για τους άλλους, εντάξει. Με συγχωρείτε λίγο παιδιά! Ψυχραιμία και πάνω! Δεν το κατάλαβα ότι ήταν σύνδεση με τους άλλους ανθρώπους! Συγγνώμη ζητάω και από τον Γιώργο Λιάγκα και από τον συνάδελφο. Δεν το κατάλαβα ότι ήταν live, συγγνώμη!».

Ο Γιώργος Λιάγκας με τη σειρά του είπε: «Θέλω να πω κάτι πριν συνεχίσω
. Γιατί εγώ στη ζωή μου θέλω να είμαι δίκαιος. Μου έστειλε μήνυμα ο Θέμης Μάλλης με τον οποίο έχουμε φάει ψωμί και αλάτι, εξαιρετικός δημοσιογράφος και επικεφαλής της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου. Μου είπε ότι δεν ήξεραν ότι ο Πέτρος Κουσουλός ήταν σε ζωντανή σύνδεση με εμάς. Και μου έστειλε μήνυμα και η Κατερίνα Καινούργιου και μου είπε: “Γιώργο σου ζήτησα συγγνώμη δημόσια. Δεν καταλάβαμε ότι ο Πέτρος ήταν ζωντανά, σε ευχαριστώ’».

Και συνέχισε ο παρουσιαστής: «Δεκτή η συγγνώμη, τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και όταν αναγνωρίζονται… Προχωράμε».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ