2023-11-18 15:00:01
Φωτογραφία για ΤΟ «Ορκιστείτε παρακαλώ» με τον Μάρκο Σεφερλή ξανά στα σχέδια του ΣΚΑΙ;
Στην προσπάθειά τους να σώσουν το κομμάτι της μυθοπλασίας που απέτυχε μετά από τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης των Πανθέων, ο ΣΚΑΪ ενεργοποιεί ξανά το project «Ορκιστείτε παρακαλώ» με πρωταγωνιστή και δημιουργό τον Μάρκο Σεφερλή.

Σύμφωνα με την εκπομπή Mega Καλημέρα, ο αρχικός σχεδιασμός για να διασκευάσει την ιστορική σειρά της ΕΡΤ ο Μάρκος Σεφερλής, είχε μπει στον πάγο εδώ και μήνες. Όμως η χαμηλή τηλεθέαση σειρών του καναλιού, ξαναφέρνει το «Ορκιστείτε παρακαλώ» στο προσκήνιο, αφού μετά από χθεσινή συνάντηση δόθηκε το πράσινο φως να ξεκινήσουν γυρίσματα για έναν αριθμό επεισοδίων, άγνωστο προς το παρόν.

Θυμίζουμε ότι η μεταγραφή του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΪ είχε γίνει με υποσχέσεις και συμφωνία για να παίζει σε τριπλό μέτωπο, τόσο σε καθημερινό τηλεπαιχνίδι, όσο και σε κωμική σειρά αλλά και μέσω εξασφάλισης των δικαιωμάτων των θεατρικών του παραστάσεων.

Μένει να δούμε πόσο γρήγορα θα γίνει η προετοιμασία της σειράς από τον δημιουργό, για να ξέρουμε αν θα προλάβει το ξεκίνημα του δεύτερου μισού της σεζόν στον ΣΚΑΪ, όταν θα έχει ξεκινήσει και το Survivor.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ