2023-11-20 14:30:06
Φωτογραφία για Φαίη Σκορδά: Απαντά ευθέως στα σενάρια για το τηλεοπτικό μέλλον της...
Η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε μέσω της εκπομπής της για τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ που αναφέρονται στην ίδια και τις υποτιθέμενες τηλεοπτικές προτάσεις που έχει πριν καν τελειώσει το πρώτο μισό της σεζόν, καθώς φούντωσαν πάλι τα σενάρια για το τηλεοπτικό της μέλλον της:

«Όλα τα χρόνια τα διάβαζα όλα. Είναι η πρώτη φορά που θεωρώ ότι δεν παίρνουν ένα τηλέφωνο. Είναι σαν να μην έχουμε τι να πούμε και λέμε για “άντε η Φαίη Σκορδά έχει προτάσεις”. Δεν κάνεις έτσι καλό σε κάποιον. Και όποιοι παρουσιαστές τα κάνουν αυτά δεν είναι καλό.

Εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω μπει σε καμία συζήτηση και όταν θα μπω δεν θα το πω ποτέ όπως έχω κάνει όλα τα χρόνια και πολλές φορές δεν έχουν μαθευτεί πράγματα.

Το λέω παρότι είναι εναντίον μου, το λέω όμως γιατί είναι λίγο υπερβολή, γιατί τιμώ και το κανάλι που είμαι, από εδώ παίρνω το ψωμί μου όμως. Και σε όποιο κανάλι να είμαι, και στον ΑΝΤ1 που ήμουν μέχρι τελευταία στιγμή έκανα εμπορικά. Πρέπει να τιμάμε από όπου μπαίνει ο μισθός στο τέλος του μήνα.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους που το σκέφτονται έτσι αλλά μπορεί να γυρίσει αλλιώς. Οι τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι παλιότερα δεν λειτουργούσαν έτσι. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν κάνουμε ρεπορτάζ» είπε.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ