2023-11-22 20:08:11
Φωτογραφία για Αυτό το πρόσωπο επιστρέφει στον ΑΝΤ1 για την θέση του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1;



Φουντώνουν οι φήμες για την αντικαταστήσει τον Τζώρτζη Ποφάντη στην θέση του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1...

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Fay’s Time, μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, εκτός απροόπτου, αναμένεται η ανακοίνωση του ονόματος, για την αντικατάσταση του Τζώρτζη Ποφάντη, στην θέση του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1. Έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Είναι πολλές οι φήμες που κυκλοφορούν γύρω από το όνομα του Γιάννη Λάτσιου για να αναλάβει αυτή την θέση. Η μόνη αναβάθμιση που έχει γίνει ως τώρα όμως, είναι της Γιώτας Σπανού, η οποία έχει αναλάβει την ψυχαγωγία στο ίδιο τμήμα. Η ίδια έχει αναλάβει ήδη το Τμήμα ψυχαγωγίας ως Director of entertainment και μαζί με πολλά αξιόλογα στελέχη όπως η Νικη Καρνασιώτη, η Μαρία Σαγανά, η Μαριλένα Αράπη και με εμπειρία από το εξωτερικό Αλεξία Σουφέρη θα συμβάλλουν στην περεταίρω ανάπτυξη του τομέα της ψυχαγωγίας του σταθμού. Η Γιώτα Σπανού αναφέρεται στον Γιώργο Λεβέντη μέχρι να αναλάβει ο νέος Chief content Officer που θα πάρει τη χηρεύουσα θέση του Τζώρτζη Ποφάντη.

Το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον  Ποφάντη, θα παίξει καθοριστικό ρόλο και στο θέμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και σε άλλα σημαντικά πρότζεκτ του σταθμού.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ