2023-11-24 12:20:03
Φωτογραφία για Σφαγή καναλιών για τον Νίκο Μουτσινά  - Που θα καταλήξει;
Φαίνεται πως η επιλογή του να απέχει φέτος από τα τηλεοπτικά δρώμενα λειτούργησε ευεργετικά όσον αφορά στην αξία των μετοχών του στο εγχώριο τηλεοπτικό χρηματιστήριο. Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφοντας από το μεγάλο του ταξίδι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού έχει ήδη τέσσερις προτάσεις για την επόμενη σεζόν.

Η πρώτη είναι από τον ΑΝΤ1 και αφορά μια θέση στην επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar» αλλά ενδεχομένως και κάποιο ακόμη τηλεοπτικό πρότζεκτ, επαφή του ηθοποιού και παρουσιαστή έχει γίνει και με το Mega χωρίς προς το παρόν να έχει γίνει γνωστό τί του έχει προταθεί, ενώ αντίστοιχο ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Alpha.

Πρόταση είχε σπεύσει να κάνει από νωρίς στον Νίκο Μουτσινά και η Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη προσφέροντας του πληθώρα επιλογών.

Ο Νίκος Μουτσινάς συμφωνα με το reader ,εξετάζει όλες τις προτάσεις εμμένοντας ωστόσο στην αρχική του απόφαση να απέχει από την τηλεόραση μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2024.


Η επιλογή του για το που θα συνεχίσει την τηλεοπτική του καριέρα φυσικά θα γίνει αρκετά νωρίτερα και συγκεκριμένα στο τέλος της φετινής άνοιξης καθώς μετά θα πρέπει να ξεκινήσει και η σχετική προετοιμασία.

Επίσης, θα πρέπει να επισημανθεί πως δεν τον αφήνει αδιάφορο (και έχει δεχθεί σχετική πρόταση) και το ενδεχόμενο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια κωμική σειρά από αυτές που θα βγουν στον «αέρα» την επόμενη σεζόν.

Και θα είναι σίγουρα περισσότερες από φέτος καθώς τα κανάλια που βασίζονται στη μυθοπλασία δηλαδή Mega, ANT1 και Alpha μετά την υπερ - επένδυση σε δραματικές σειρές εποχής ετοιμάζονται να στραφούν μετά από αρκετά χρόνια και πάλι προς την κωμωδία.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ