2023-11-26 09:04:55
Φωτογραφία για Ρούλα Κορομηλά: «Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που συνεργάζομαι on air με κάποιον»



Για τη συνεργασία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη τη φετινή σεζόν στο «Σπίτι με το Mega» αλλά και για όλα όσα ξεχωρίζει σε εκείνον, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ρούλα Κορομηλά.

«Είμαι διπλά χαρούμενη, διότι, πέραν του ότι ξεκινάμε πάλι αυτό το μουσικό ταξίδι, φέτος θα έχω δίπλα μου έναν εξαιρετικό καλλιτέχνη και δημιουργό, τον οποίο θαυμάζω, εκτιμώ και σέβομαι απεριόριστα. Λατρεύω τη φωνή του. Αγαπώ όλα τα τραγούδια του, τα οποία είναι οι μεγαλύτερες και διαχρονικότερες επιτυχίες. Θεωρώ ότι πολλοί καλλιτέχνες θα ήθελαν να συμπεριλαμβάνει η δισκογραφική τους δουλειά τις τόσο πολλές επιτυχίες που ο Μιχάλης μάς έχει χαρίσει και εξακολουθεί να μας χαρίζει.



Είμαστε τυχεροί που στα μουσικά δρώμενα της χώρας υπάρχει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Λάμπει και ξεχωρίζει, όχι μόνο στο τραγούδι, αλλά και γενικότερα. Η χαρά μου είναι μεγάλη, γιατί συναντήθηκαν τηλεοπτικά οι δρόμοι μας με τον Μιχάλη, ο οποίος με προάγει, και ελπίζω και εγώ

. Αγαπώ την αριστοκρατική, ευγενική συμπεριφορά του και τη φωτεινή προσωπικότητα που διαθέτει. Ο Μιχάλης κατέκτησε επάξια την κορυφή και είναι γεμάτος αλλά και χορτασμένος από τα “δώρα της ζωής”. Δεν έχει να αποδείξει τίποτα. Είναι κορυφαίος και, ταυτόχρονα, απλός και προσιτός. Διαθέτει αξιοζήλευτη και φιλοσοφημένη προσωπικότητα και διακατέχεται από σύνεση. Λατρεύω και τη σεμνότητά του. Ο κόσμος τον αγαπάει, τραγουδάει τα τραγούδια του, τα οποία μιλούν γλυκά και τρυφερά στην ψυχή μας και αναδεικνύουν πολλά όμορφα συναισθήματα», εξηγεί η γοητευτική παρουσιάστρια και συνεχίζει λέγοντας πως τώρα που τον γνώρισε νιώθει καλύτερα.

«Γνωρίζοντας τον Μιχάλη από κοντά πια, επιβεβαιώθηκαν η εκτίμηση και η προτίμηση που του είχα όταν μόνο τον άκουγα. Τώρα τον βλέπω δίπλα μου ως έναν υπέροχο επαγγελματία. Ιππότη και προστατευτικό, πρόθυμο για όλα. Και έτσι καταλαβαίνω το μεγαλείο των ανθρώπων που μεγαλουργούν και παραμένουν απλοί και ανθρώπινοι. Θα δανειστώ έναν στίχο από ένα τραγούδι του που αγαπώ και ίσως αυτό να σας δώσει απαντήσεις για τη συνεργασία μας: “Εμείς οι δυο σαν ένα, σαν πνεύματα και όχι σώματα ενωμένα θα συγκατοικήσουμε στο μουσικό Σπίτι με το Mega” και θα προσφέρουμε με αγάπη τα μέγιστα στους τηλεθεατές τα σαββατόβραδα. Ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλον. Ο ένας θα φροντίζει και θα στηρίζει τον άλλον με τον καλύτερο, πιο δοτικό και ευγενικό τρόπο. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που συνεργάζομαι on air με κάποιον. Και μου έτυχε ο καλύτερος. Ετσι κι αλλιώς, τηλεοπτικά και όχι μόνο, δίπλα μου θέλω να βρίσκεται κάποιος που θαυμάζω. Και τον Μιχάλη τον θαυμάζω», λέει η παρουσιάστρια.





Πηγή Secret



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ