2023-11-27 16:30:02
Φωτογραφία για Το «ευχαριστώ» του Ρεθύμνου στο «Σασμό»



Ο «Σασμός», η σειρά του Alpha με το πιο φανατικό κοινό, η οποία για 3η σεζόν αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους τηλεοπτικούς προορισμούς, βρίσκεται στο φυσικό της περιβάλλον, την Κρήτη. Και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, στην πόλη όπου διαδραματίζονται πολλές από τις ιστορίες της.



Χθες Κυριακή (26/11) πραγματοποιήθηκε τελετή υποδοχής και τιμητική βράβευση των ηθοποιών και των συντελεστών του «Σασμού» στο Δημαρχείο Ρεθύμνης από τον Δήμαρχο, Γεώργιο Μαρινάκη, παρουσία της Αντιδημάρχου Τουρισμού, Πέπης Μπιρλιράκη. Ακολούθησε δείπνο και κρητικό γλέντι το οποίο παρέθεσε ο Δήμαρχος Ρεθύμνης σε εστιατόριο στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου.



Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε «σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά του τηλεοπτικού σταθμού Alphatv, στην ανάδειξη της τουριστικής προβολής του Ρεθύμνου». Να σημειώσουμε ότι η τελευταία φορά που σειρά μυθοπλασίας επέλεξε το Ρέθυμνο για τα γυρίσματά της ήταν πριν από 40 χρόνια!



Ο «Σασμός» βρίσκεται για γυρίσματα στην Κρήτη σήμερα Δευτέρα 27, αύριο Τρίτη 28 & Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, τα οποία πραγματοποιούνται στο νομό Ρεθύμνης, στην πόλη του Ρεθύμνου αλλά και στο χωριό Μαργαρίτες του νομού.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ