2023-11-30 14:00:04
Φωτογραφία για Το 7ο επεισόδιο της εκπομπής «ΕΕΕ ΡΕ ΚΟΣΜΕ» έχει ιταλική φινέτσα



 Η ταξιδιωτική εκπομπή «Εεε ρε Κόσμε» του ΑCTION 24 με τον μοναδικό σε ταμπεραμέντο Χρήστο Ανθόπουλο, απογειώνεται απόψε το βράδυ στις 21:00 για την κοσμοπολίτικη Κάτω Ιταλία. Ο Χρήστος μαζεύει τις βαλίτσες του και μας ταξιδεύει στον μαγευτικό προορισμό του Ιταλικού Νότου.

Απρόσμενες συναντήσεις, σημαντικοί αρχαιολογικοί χώροι, όπως η Πομπηία και το Ερκολάνο, η κοσμοπολίτικη ακτή Αμαλφιτάνα, το κινηματογραφικό Κάπρι, το μαγικό Σορέντο, ελληνόφωνα χωριά και η καρδιά του Νότου -η όμορφη Νάπολη- συνθέτουν αυτό το μοναδικό ταξίδι.

Ο Χρήστος δεν χάνει χρόνο να γευθεί την «Pasta Italiana» σε μια από τις πιο γραφικές πόλεις της Ιταλίας, το γοητευτικό Αλμπερομπέλο, ενώ συναντά τους ελληνόφωνους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Οτράντο! Σεργιανίζει τους δρόμους της Νάπολης και περιμένει υπομονετικά στην ουρά ώστε να δοκιμάσει την πιο διάσημη πίτσα DaMichelle! Τέλος, μας ξεναγεί στα στενά που θεοποιήθηκε ο ποδοσφαιρικός θρύλος της Αργεντινής, Ντιέγκο Μαραντόνα.

Απόψε όπως και κάθε Πέμπτη στις 21:00, η εκπομπή «Εεε ρε Κόσμε» και ο Χρήστος Ανθόπουλος μας γνωρίζουν έναν ακόμα νέο προορισμό και κλείνουν το μάτι σε νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες αποκλειστικά μέσα από την συχνότητα του ACTION 24!

Δείτε το τρέιλερ εδώ: https://youtu.be/YEhtzF9THNI





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ