2023-12-01 23:05:14
Φωτογραφία για Τι γράφει ο Γιώργος Μπαστουνάς για τα 15 χρόνια του Tvnea;



Πριν από μερικά χρόνια, το μακρινό 2017, συμμετείχα ως συντάκτης στο πάντα φιλόξενο και ανοιχτό TvNea. 

Εξαρχής με τον Γιώργο, αλλά και τους λοιπούς συντάκτες (Μανώλης, Έλενα, Άγγελος, Μιχάλης, Κυριάκος, Αλέξανδρος) δημιουργήσαμε μια εξαιρετικά δομημένη ομάδα με άποψη και αλληλοστήριξη με στόχο την ενημέρωση και ενίοτε την ψυχαγωγία των αναγνωστών. Νομίζω τα καταφέραμε περίφημα και θα θυμάμαι πάντα εκείνα τα όμορφα χρόνια. Αν πρέπει να κρατήσω κάτι από τη συνεργασία μας αυτό θα ήταν η απόλυτη ελευθερία του λόγου και των επιλογών. Στην στήλη μου "Μοντέρ", που με γενναιοδωρία μου προσέφερε ο Γιώργος κατάφερα να εκφράσω όσα πίστευα αφιλτράριστα, στήνοντας από την αρχή τη θεματική κάθε εβδομάδας με διαφορετικό περιεχόμενο. Μια εξαιρετικά δημιουργική διαδικασία που αναπολώ!! Κι αν δεν ακούσαμε παράπονα, κι αν δεν ακούσαμε διαφωνίες, ο Γιώργος ήταν πάντα ασπίδα προστασίας. 

Χαίρομαι που μετά από τόσα πολλά χρόνια το TvNea μένει στην κορυφή των προτιμήσεων των αναγνωστών. Και βρίσκεται στην κορυφή, γιατί το αξίζει λόγω της σκληρής δουλειάς, του έγκυρου ρεπορτάζ και του σεβασμού απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις.

Εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσει να υπηρετεί τον στόχο για τον οποίο διαμορφώθηκε! Να είστε γεροί Γιώργο, και εσύ και η υπόλοιπη ομάδα να διατηρήσετε τη διαχρονική συνήθεια που έχετε πετύχει!



Γιώργος Μπαστουνάς



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ