2023-12-02 12:08:58
Φωτογραφία για Διπλή αποχώρηση, αγωνία, διαφωνίες και μια συγκλονιστική ερμηνεία στο 10ο Fame Story Live στο Star
Διπλή αποχώρηση, αγωνία, διαφωνίες και μια συγκλονιστική ερμηνεία που καθήλωσε στο χθεσινό Fame Story Live με τον Νίκο Κοκλώνη

Πρώτο trend στο twitter για μια ακόμα Παρασκευή με περισσότερα από 13.000 tweets.

Καθηλωτικές ερμηνείες, αγωνία, διαφωνίες, αλλά και απολαυστικές εκπλήξεις επί σκηνής είχε το 10ο Fame Story Live με τον μοναδικό Νίκο Κοκλώνη στο Star που πρωταγωνίστησε στα trends του Twitter, κρατώντας και πάλι την πρώτη θέση με περισσότερα από 13.000 tweets!

 Οι σπουδαστές της πιο διάσημης μουσικής, τηλεοπτικής Ακαδημίας παρουσίασαν απαιτητικά acts και δυνατές ερμηνείες, διεκδικώντας τη θετική ψήφο της κριτικής επιτροπής και του τηλεοπτικού κοινού, με τραγούδια που είχαν επιλέξει αυτή τη φορά για εκείνους οι κριτές.

Καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη ήταν η εκπληκτική Κατερίνα Κούκα, η οποία παρουσίασε το νέο της τραγούδι «Μην ανοίγεις πληγές», σε μουσική και στίχους Γιώργου Θεοφάνους, με τη συνοδεία του ιδίου στο πιάνο και καταχειροκροτήθηκε
. Μετά το διαγωνιστικό μέρος έβαλε «φωτιά» στην εντυπωσιακή σκηνή του Fame Story Live, ξεσηκώνοντας το κοινό αλλά και τους σπουδαστές που σηκώθηκαν και χόρεψαν με τα τραγούδια της. Μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη τραγούδησαν σε ντουέτο το τραγούδι «Ο ωραίος και η ωραία», απογειώνοντας το κέφι και τη θετική ενέργεια.

Η Andrew, o Σωτήρης, ο Τίτος και η Eλεάννα, ήταν οι υποψήφιοι της εβδομάδας προς αποχώρηση και στην αρχή της βραδιάς εξαιρέθηκε ο Τίτος που κέρδισε την ασυλία του τηλεοπτικού κοινού. Οι Danny & Victor ήταν οι υποψήφιοι που προέκυψαν από το συμβούλιο καθηγητών, έτσι οι υποψήφιοι έγιναν τέσσερις, με μεγαλύτερη αγωνία από κάθε άλλη φορά αφού η βραδιά θα είχε για πρώτη φορά διπλή αποχώρηση.

Όλοι οι σπουδαστές έδωσαν για μια ακόμα φορά τον καλύτερο εαυτό τους στη σκηνή. Η ερμηνεία, όμως, της Αριστέας, στην οποία είχε ανατεθεί από τους κριτές το I Have Nothing, που έγινε διάσημο από τη φωνή της αξέχαστης Whitney Houston, ήταν τόσο δυνατή που σπουδαστές και κριτές σηκώθηκαν όρθιοι να χειροκροτήσουν, σε ένα συγκινητικό standing ovation.

Την ασυλία του κοινού κέρδισε ο Σωτήρης και η αγαπημένη παρέα των κριτών, ο Αντώνης Ρέμος, η Ελένη Φουρέιρα, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Light κλήθηκαν να πάρουν την πιο δύσκολη απόφαση, αφού μόνο ένας από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση σπουδαστές θα παρέμενε στην ακαδημία.

Το ταξίδι του Fame Story ολοκληρώθηκε για την Andrew και την Eλεάννα, αφού οι κριτές αποφάσισαν να κρατήσουν τους Danny & Victor.

 

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ