2023-12-05 08:00:03
Φωτογραφία για Αγωνία για την επόμενη μέρα στο Open... - Οικονομικό αδιέξοδο;



Μεγάλος προβληματισμός για την επόμενη ημέρα του Open. Το οικονομικό αδιέξοδο του τηλεοπτικού σταθμού του Ιβάν Σαββίδη παραμένει, με ετήσιες ζημίες στα 21 εκατ. ευρώ. Αναζητείται, σύμφωνα με πληροφορίες, η διάδοχη κατάσταση στην περίπτωση που ο επιχειρηματίας θελήσει να πουλήσει τη συμμετοχή του. Το σχήμα της συνεργασίας με την Barkingwell Media είναι επισφαλές για μια σειρά από λόγους και τη στιγμή αυτή η τριανδρία των επιχειρηματιών Δημήτρη Μπάκου, Γιάννη Καϋμενάκη και Αλέξανδρου Εξάρχου, που ελέγχουν το Open, έρχεται στο προσκήνιο. Προς το παρόν, η απάντηση είναι (κάθετα) αρνητική, γιατί δεν υπάρχει συναντίληψη.



Η κυβέρνηση εμφανίζεται διατεθειμένη να διασώσει τον τηλεοπτικό σταθμό, όμως οι υπόλοιποι ανταγωνιστές θα προτιμούσαν να μη συνεχιστεί η λειτουργία του. Από το Open σημειώνεται πως η Ραδιοτηλεοπτική έχει μηδενικό δανεισμό και πως σχεδιάζεται η νέα σεζόν με το σχήμα συνεργασίας με τον Νίκο Κοκλώνη. Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως έχει επιστρέψει στον διαφημιστικό χρόνο του καναλιού και ένας επιχειρηματίας από τα παλιά.



Τον περασμένο Μάιο ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να χωρίσει το κανάλι στα δύο, κρατώντας τις ειδήσεις και διαθέτοντας το πρόγραμμα σε άλλο φορέα. Αρχικά υπήρξαν συζητήσεις με την Oscar Productions (Mega – ANT1), αλλά τελικά προτιμήθηκε η λύση της Barkingwell Media του Νίκου Κοκλώνη, μέσω της RED Productions, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση όλου του ψυχαγωγικού προγράμματος. Ο Νίκος Κοκλώνης έχει ανοικτές οικονομικές υποθέσεις, αλλά είναι ένας εκ των βασικών προμηθευτών προγράμματος των μεγάλων σταθμών, αυτό το διάστημα κυρίως των συνεργαζόμενων Alpha – Star. Αντιθέτως, οι σχέσεις του με το Mega έχουν εξασθενήσει και με τον ΑΝΤ1 έχουν διακοπεί.



Ο Τζώνη Καλημέρης, σύμβουλος της εταιρείας του Νίκου Κοκλώνη, παραιτήθηκε από αυτή και επέστρεψε στο Open, αναλαμβάνοντας καθήκοντα διευθυντή επιχειρησιακής λειτουργίας, ενώ παράλληλα είναι μέλος του ΔΣ, στο οποίο συμμετέχει πλέον και ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος. Η πλευρά του Νίκου Κοκλώνη έχει ένα ακόμη πρόσωπο στο ΔΣ της Ραδιοτηλεοτπικής.



Πηγή: typologies.gr



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ