2023-12-06 15:10:01
Φωτογραφία για Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Στην τρίτη μέρα του Fay’s time, αναρωτήθηκα αν θα πρέπει να ξαναέρθω»
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος μίλησε για το πως είναι η εμπειρία του από την παρουσία του στην καθημερινή εκπομπή «Fay’s time», αλλά και για το ενδεχόμενο να τον δούμε ξανά στο Survivor.

«Την τρίτη μέρα στο “Fay’s time“, είπα “τώρα πρέπει να ξανάρθω για εκπομπή;” ωραία είναι, άλλοι ρυθμοί του καθημερινού, άλλοι του Σαββατοκύριακου. Είναι πολλές φορές που αναρωτιέμαι αν αυτά που συζητάμε αφορούν κανέναν και με πειράζει η Φαίη ρωτώντας μου αν θέλω να αναλάβω την αρχισυνταξία.

Όταν βαριέμαι στην εκπομπή φαίνεται. Και βαριέμαι, όχι γιατί είναι βαρετή η εκπομπή αλλά γιατί θεωρώ ότι κάποια θέματα μπορεί να μην αφορούν εμένα. Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε για το The Break, όχι γιατί βαριέμαι εγώ αλλά γιατί βάζω τον εαυτό μου στη θέση του τηλεθεατή…» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Δεν έχω μάθει τίποτα για Survivor Πανόραμα, αν υπήρχε κάτι τέτοιο, κάτι θα είχε πάρει το αυτή μας… Δεν νομίζω ότι υπάρχει χρόνος στο πρόγραμμα του καναλιού για το Survivor Πανόραμα. Εμένα δε με αφήνει η Φαίη να πάω στο Survivor φέτος. Το ποσοστό των καινούργιων και τον παλιών παικτών που θα δούμε, το ξέρει μόνο η εταιρεία» ανέφερε σε άλλο σημείο ο δημοσιογράφος.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ