2023-12-10 08:39:24
Φωτογραφία για Windows 12 με νέες απαιτήσεις hardware



 Στο διαδίκτυο άρχισαν ήδη να κυκλοφορούν φήμες για την επερχόμενη έκδοση “Windows 11 24H2” αλλά και υποθέσεις για την επόμενη μεγάλη έκδοση των windows, που ονομάζουν Windows '12'.

Σε περίπτωση που δεν παρακολουθείτε τις φήμες για τα Windows 12, η κυκλοφορία του λειτουργικού αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2024. Σύμφωνα μάλιστα με νέα δημοσίευση, οι φήμες είναι σωστές.Οι Commercial Times της Ταϊβάν (CTEE από το Taiwan's Commercial Times) αναφέρουν ότι η microsoft θα κυκλοφορήσει τα Windows (12) τον Ιούνιο του 2024 σε διάφορους υπολογιστές που θα χρησιμοποιούν AI. Η ημερομηνία ακούγεται να είναι πολύ κοντά στο Computex 2024.

Αν και δεν παρέχονται περισσότερες πληροφορίες, η δημοσίευση αποδίδει τα νέα σε πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της Quanta Lin Baili και του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Acer Chen Junsheng στην πρόσφατη Taiwan Medical Technology Exhibition.

Εκτός από την Quanta και την Acer δυο καθαρά Ασιατικές εταιρείες, νωρίτερα αυτό το έτος, ένα ανώτερο στέλεχος της Intel δήλωσε ότι αναμενόταν μια “ανανέωση των Windows” το 2024, αν και δεν ανέφερε αν αυτό σήμαινε Windows 12 ή κάποια ενημέρωση λειτουργιών στα Windows 11.

Η αναφορά των υπολογιστών που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη παράλληλα με τα Windows 12 έχει όμως νόημα, καθώς η Microsoft έχει διπλασιάσει τις λειτουργίες AI όπως το copilot στα λειτουργικά της. Αν και δεν αναφέρεται στην δημοσίευση, είναι πολύ πιθανό να δούμε ότι προτείνονται από την Microsoft συστήματα με ειδικό hardware επιτάχυνσης AI.Η Microsoft ήταν στην εκδήλωση CES 2023 της AMD φέτος, υποστηρίζοντας τα πλεονεκτήματα του νέου hardware.

Έτσι το να περιμένουμε ένα λειτουργικό που θα έχει νέες απαιτήσεις για hardware δεν φαίνεται μια πολύ τραβηγμένη υπόθεση.

Ωστόσο, είναι απίθανο αυτό το hardware να προωθηθεί σαν ελάχιστη απαίτηση για την εγκατάσταση συστημάτων, καθώς η συντριπτική πλειονότητα των υπολογιστών σήμερα δεν διαθέτει την τεχνολογία Ryzen AI της AMD όσο και το NPU (μονάδα νευρωνικής επεξεργασίας)/VPU (μονάδα επεξεργασίας όρασης) της Intel.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ