2023-12-14 08:00:02
Φωτογραφία για Σε αυτό το κανάλι θα κάνει Χριστούγεννα η Άννα Βίσση

 



Με Αννα Βίσση θα κάνουν Χριστούγεννα οι τηλεθεατές του ALPHA. Συγκεκριμένα, το κανάλι εξασφάλισε τα δικαιώματα της συναυλίας της απόλυτης Ελληνίδας σταρ για τα 50 χρόνια καριέρας της η οποία και δόθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου στην Κύπρο και συγκεκριμένα, στην Λάρνακα.



Πρόκειται για μια συναυλία που τα είχε όλα όπου η τραγουδίστρια αποθεώθηκε από δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που έσπευσαν να δώσουν το “παρών” σε μία βραδιά αφιερωμένη στα 50 χρόνια της τραγουδίστριας στη δισκογραφία. Τα κυπριακά ΜΜΕ έκαναν λόγο για περίπου 70.000 θεατές που κατέκλυσαν το στάδιο.



Μαζί της στη σκηνή ανέβηκαν γνωστοί καλλιτέχνες, που ερμήνευσαν μεταξύ άλλων και κάποια από τα σπουδαιότερα τραγούδια της τραγουδίστριας. Αναμέσά τους ήταν η Πάολα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Καίτη Γαρμπή, η Έλενα Παπαρίζου, ο Μπάμπης Στόκας και – φυσικά – η Λία Βίσση. Επίσης, δεν έλειψε φυσικά από την εμφάνιση και ο Νίκος Καρβέλας.

Ακόμα το κανάλι δεν έχει αποφασίσει αν η μεγάλη και άκρως επιτυχημένη συναυλία θα προβληθεί παραμονή Χριστουγέννων ή ανήμερα κάτι που πρόκειται να αποφασιστεί τις επόμενες μέρες.

 Πηγή: Τίνα Μεσσαροπούλου (tinasmess)



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ