2023-12-14 19:01:37
Φωτογραφία για Θοδωρής Ρωμανίδης: Η συνεργασία μου με τον Μάρκο Σεφερλή ολοκληρώθηκε...



Ο Θοδωρής Ρωμανίδης έδωσε συνέντευξη και εξήγησε τους λόγους, που ολοκληρώθηκε η θεατρική συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή.



Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αρχικά, ανέφερε: «Με τον Μάρκο ποτέ δεν ήμουν συνεχόμενα μαζί του, γιατί πιστεύω ότι ο ηθοποιός πρέπει να εξελίσσεται και να κάνει κι άλλα πράγματα».



Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Στα 17 χρόνια που δουλεύουμε μαζί δηλαδή, πάντα υπήρχε ένα φευγιό κι ένα πισωγύρισμα, απλά κάποια στιγμή αισθάνθηκα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο με τον Μάρκο. Κι αυτό γιατί οι παραστάσεις του απαιτούν όχι απλά το 100% σου, αλλά και πάρα πολλές ώρες προβών και παρουσίας στο θέατρο».



Όπως εξήγησε, οι ώρες που περνούσε στις πρόβες, τον έκαναν να απομακρυνθεί από την οικογένειά του.



«Κάπου είχα χάσει την οικογένειά μου. Δεν μπορούσα να πάω στην Αμερική να δω την κόρη μου. Έφευγε η ζωή μου από τα χέρια μου. Είπα λοιπόν, στον Μάρκο ότι δεν γίνεται άλλο. Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα όμως, μεταξύ μας. Προχθές μιλήσαμε. Κάποια στιγμή, δεν άντεξα, το σώμα μου δεν μπορούσε να ακολουθήσει», εξήγησε.



Τέλος, για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά, απάντησε: «Στο θέατρο δεν νομίζω. Εκείνος είναι αρκετά μικρότερός μου κι αντέχει, εγώ όχι. Τον Ιούνιο πρώτα ο Θεός, βγαίνω στη σύνταξη και θέλω να χαρώ τα παιδιά και τα εγγόνια μου».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ