2012-07-01 21:29:41
Φωτογραφία για ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΡΟΣ... ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ελάχιστες είναι πλέον οι πιθανότητες παραμονής του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στον Ολυμπιακό, με τον διεθνή φόργουορντ να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα που αφορούν το μέλλον της καριέρας του.

Στην διάρκεια της επτάχρονης παρουσίας του στους ερυθρόλευκους ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, κερδίζει ανεπιφύλακτα τον τίτλο του πιο άτυχου παίκτη του Ολυμπιακού. Ο διεθνής φόργουορντ, ο οποίος από το χειμώνα του 2010 μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί ελάχιστα, εξαιτίας των δύο συνεχόμενων σοβαρών του τραυματισμών σε μέση και γόνατο αντίστοιχα, δεν κατάφερε να βοηθήσει τον Θρύλο από το καλοκαίρι του 2009 όταν και υπέγραψε την τριετή επέκταση του συμβολαίου του με τους ερυθρόλευκους.

Το συμβόλαιο του Παναγιώτη Βασιλόπουλου ολοκληρώνεται τώρα, με τους ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης να μην δείχνουν ιδιαιτέρη διάθεση να του το ανανεώσουν. Βέβαια πολλά θα κριθούν και από το τί θα αποφασίσει ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού που θα επιλεγεί να αντικαταστήσει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ανεξάρτητα από όλα αυτά πάντως, η αίσθηση που επικρατεί, θέλει τον 28χρονο διεθνή φόργουορντ να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην πόρτα της εξόδου, με την πλευρά του παίκτη να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα που αφορούν το μέλλον της καριέρας του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ