2023-12-29 08:13:02
Φωτογραφία για ΣΚΑΪ: Αλλαγές στα δελτία του Σαββατοκύριακου



Σε αλλαγή προσώπου στο μεσημεριανό δελτίο πρόκειται να προχωρήσει με τη νέα χρονιά ο ΣΚΑΪ. Και φυσικά δεν αναφέρομαι στον Μάρκο Δεϊμέζη που παραμένει κανονικά στην παρουσίαση του δελτίου εβδομάδα παρά εβδομάδα, αλλά στο δεύτερο πρόσωπο με το οποίο μοιράζονται ανά 15 μέρες τα δελτία μετά την μεταπήδηση της Λένας Φλυτζάνη στο καθημερινό.

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βλεπάκη φαίνεται πως δεν πέρασε με άριστα τις εξετάσεις με αποτέλεσμα η διοίκηση να προχωρήσει στην αντικατάστασή της εκ των έσω με τον νέο χρόνο.



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το πρόσωπο που πρόκειται να πάρει τη θέση της δημοσιογράφου είναι η Ντόνα Δρούτσα, η οποία ανήκει τα τελευταία χρόνια στο δυναμικό του ραδιοφώνου όπου μάλιστα έχει και τεράστια εμπειρία καθώς είχε θητεύσει για πολλά χρόνια στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος. Μάλιστα, η τελευταία έχει κάνει το τελευταίο διάστημα ουκ ολίγα δοκιμαστικά προκειμένου να είναι έτοιμη για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, ενώ παράλληλα διατηρεί και τα καθήκοντά της στο ραδιόφωνο όπου πέρα από αρχισυνταξία σε εκπομπές, παρουσίαζε και τη δική της, κάθε Σάββατο και Κυριακή 10 με 12.



Η Ντόνα Δρούτσα

Οσο για την Δέσποινα Βλεπάκη παραμένει στο κανάλι καλύπτοντας το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ που έτσι κι αλλιώς είχε κρατήσει παράλληλα με τα δελτία και ενδεχομένως τα δελτία της νοηματικής.

Πηγή: Τίνα Μεσσαροπούλου (tinasmess.gr)



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ