2012-07-01 22:15:12
Φωτογραφία για ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ: ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας Νέων, Δημήτρης Διαμαντάκος, δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U19 που γίνεται στην Εσθονία, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Την Τρίτη(3/7) ξεκινά το EURO 2012 U19 στο Ταλίν της Εσθονίας και οι Έλληνες διεθνείς έχουν μπει στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο Ολυμπιακός εκπροσωπείται από τρεις παίκτες και ο επιθετικός της Εθνικής, Δημήτρης Διαμαντάκος, μίλησε για το τουρνουά.

«Είμαστε όλοι απολύτως συγκεντρωμένοι στον αγώνα με την Ισπανία. Ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του τουρνουά σημαίνει πολλά, τόσο σε επίπεδο συγκομιδής βαθμών όσο και σε επίπεδο ψυχολογίας. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν πρέπει να υποτιμήσουμε καμία από τις ομάδες που συμμετέχουν στον όμιλο.

Ας μην ξεχνάμε πως αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην Εσθονία οι 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Προσωπικά, είμαι αισιόδοξος για την πορεία της Ελλάδας σε αυτήν την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και πιστεύω πως μπορούμε να προκριθούμε στα ημιτελικά.


Διαθέτουμε το απαιτούμενο πάθος και παράλληλα έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Το έχουμε δηλώσει όλοι πολλές φορές, αλλά τονίζω και πάλι πως είμαστε δεμένοι σαν οικογένεια. Το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι για μένα το κλειδί για τη μέχρι τώρα πορεία μας, αλλά και για όλα όσα μπορούμε να κατακτήσουμε».

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα συμμετάσχει στον 1ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει την Ισπανία, την Πορτογαλία και τη διοργανώτρια χώρα Εσθονία.

Το πρόγραμμα του 1ου ομίλου:

3/7/2012, Ελλάδα-Ισπανία, 17.30

3/7/2012, Εσθονία-Πορτογαλία, 20.45

6/7/2012, Εσθονία-Ελλάδα, 17.00

6/7/2012, Πορτογαλία-Ισπανία, 20.00,

9/7/2012, Ισπανία-Εσθονία, 17.00

9/7/2012, Πορτογαλία-Ελλάδα, 17.00

Στην αποστολή της Εθνικής Νέων είναι οι: Χάρης Μαυρίας, Στέφανος Καπίνο, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Νίκος Μαρινάκης, Σπύρος Φουρλάνος (Παναθηναϊκός), Γιάννης Γιαννιώτας, Σωκράτης Διούδης, Γιώργος Κατίδης (Άρης), Κώστας Σταφυλίδης (ΠΑΟΚ), Τάσος Μπακασέτας, Δημήτρης Κουρμπέλης (Αστέρας Τρίπολης), Παναγιώτης Μπάλλας (Ατρόμητος), Ανδρέας Μπουχαλάκης (Εργοτέλης), Μαυρουδής Μπουγαϊδης (ΑΕΚ), Βασίλης Μπούζας (Πανιώνιος), Κώστας Ρουγκάλας, Μπάμπης Λυκογιάννης, Δημήτρης Διαμαντάκος (Ολυμπιακός).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ