2024-01-08 07:48:10
Φωτογραφία για Το χρώμα της χρονιάς για το 2024
Οι χρωματικοί συνδυασμοί στους χώρους του σπιτιού είναι πρωτίστως θέμα  γούστου και προσωπικής επιλογής του καθενός, ανεξάρτητα από τις δημοφιλείς τάσεις, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις ενδυματολογικές μας συνήθειες που ασφαλώς και δεν συμβαδίζουν καθολικά με την εκάστοτε εποχιακή μόδα.  

Η ενημέρωση ωστόσο ποτέ δεν έβλαψε κανέναν :) αντίθετα μπορεί και να ανακαλύψετε πως ακόμη και άθελά σας το σπίτι σας χρωματικά είναι τελικώς ...μοδάτο, αν οι αγαπημένες σας αποχρώσεις τυχαίνει να ταυτίζονται με τις προτάσεις των interior designers, που ακολουθούν αυτές των εταιριών χρωμάτων.   

"Χρώμα της χρονιάς" λοιπόν για το 2024 αναδείχθηκε από την PANTONE το Peach Fuzz 

Πρόκειται για μια ζεστή ροδακινί απόχρωση που ενώ αποπνέει μια σύγχρονη αισθητική ταυτόχρονα δημιουργεί και μια ρομαντική, vintage ατμόσφαιρα. 

Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την ίδια ευκολία σε κάθε χώρο, ανεξάρτητα από το γενικό διακοσμητικό του ύφος. 


Κυρίαρχο χαρακτηριστικό των τόνων της συγκεκριμένης απόχρωσης ότι δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα είτε χρησιμοποιηθούν σε μεγάλες επιφάνειες όπως πχ τοίχοι, υφασμάτινα στοιχεία μεγάλου όγκου κλπ είτε σε διακοσμητικές λεπτομέρειες. 

Συνδυάζεται εξαιρετικά με λευκό-μπεζ, μαύρο, γκρι, όλες τις γήινες αποχρώσεις αλλά και με μπλε, πράσινο, κόκκινο ενώ είναι ιδανικό και για να προστεθεί ένα φωτεινό και ζεστό χρώμα σε χώρους που κυριαρχούν διχρωμίες σε άσπρο-μαύρο ή σημεία που κυριαρχεί το λευκό-μπεζ και οι αποχρώσεις φυσικύ ξύλου.  
soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ