2024-01-08 13:50:03
Φωτογραφία για Ένα βήμα πριν από την τελική υπογραφή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου
Ένα βήμα πριν από την τελική υπογραφή για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΑΝΤ1 βρίσκεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, βάζοντας τέλος στο «θρίλερ» σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον του.

Έχοντας συμπληρώσει πρόσφατα μία δεκαετία στο κανάλι του Αμαρουσίου, ο δημοφιλής παρουσιαστής φέρεται να κλείνει τα αυτιά του στις σειρήνες του ανταγωνισμού και να παραμένει στον ΑΝΤ1 τουλάχιστον έως το 2027, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με τριετή διάρκεια. Όπως αναφέρει η Reallife, οι σειρήνες που τον καλούσαν σε άλλες τηλεοπτικές «ακτές» είχαν ξεκινήσει από νωρίς. Ηδη από τον περασμένο Φεβρουάριο, το Mega προσέγγισε τον Γρ. Αρναούτογλου με πρόταση να επιστρέψει στο κανάλι όπου εδραίωσε την παρουσία του με τον «Ομορφο κόσμο το πρωί», ενώ οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίστηκαν και κατά τους πρώτους μήνες της φετινής σεζόν.

Δίνοντας πάντα προτεραιότητα στο κανάλι με το οποίο συνεργάζεται, ο Γρ. Αρναούτογλου αρχικά αμφιταλαντεύτηκε, στη συνέχεια διαπραγματεύτηκε και τελικά αποφάσισε να παραμείνει στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση του σταθμού, ενώ σύντομα αναμένεται να πέσουν και οι τελικές υπογραφές. Το νέο συμβόλαιο περιλαμβάνει τη συνέχιση τόσο του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» όσο και το «The 2night show» που ξεκίνησε το 2015 και, μετά από διάλειμμα δύο ετών, συνεχίζει αδιάλειπτα από το 2018 στη late night ζώνη του σταθμού

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ