2024-01-08 18:53:10
Φωτογραφία για Μαρία Μπεκατώρου: «Βασανίστηκα πολύ για την τηλεοπτική μου μεταγραφή…»
Η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 και έκανε αναδρομή στους σημαντικούς σταθμούς της τηλεοπτικής της πορείας με ιστορίες από τα πρώτα της βήματα στο Τηλεάστυ αλλά και πώς κατάφερε να φτάσει στους διαδρόμους των πανελλήνιας εμβέλειας καναλιών.

«Έγινα γνωστή από την εκπομπή του Θέμου, ήταν συγκινητικό που με σατίριζαν οι εκπομπές αλλά πώς έγινε αυτό. Δεν έχω πει την ιστορία. Είχα έναν φανατικό τηλεθεατή από τη Ναύπακτο που έστελνε βιντεοκασέτες με αποσπάσματα από την εκπομπή μου στα γραφεία του Θέμου. Για να δεις ότι όλα ήταν να γίνουν έτσι όπως έπρεπε να γίνουν. Και κάποια στιγμή πήραν την κασέτα και με ανακάλυψαν και ξεκινάει όλο αυτό το ταξίδι».

«Όταν έκανα το Junior MasterChef ήταν μαγνητοσκοπημένο. Δηλαδή ζορίστηκα, πιέστηκα να είμαι σωστή αλλά στο μαγνητοσκοπημένο το σώζεις».

«Όταν έπρεπε να βγω με την τουαλέτα μου μπροστά στον κόσμο που φώναζε έλεγα “θέε μου, δεν θα τα καταφέρω”».


Μιλώντας για την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης παραδέχτηκε ότι «όταν έφυγα από τον ΑΝΤ1 και πήγα στο Mega κατάλαβα ότι κάνω καλά την δουλειά μου».

«Μέχρι να έρθει η πρόταση από το Mega πάταγα στα πόδια μου αλλά έγινε πρόταση κι από άλλα κανάλια και κατάλαβα ότι κάτι κάνω καλά».

«Ένιωσα τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό τότε που έκανα τα πρωινά το Σαββατοκύριακο, ήταν σαν να το έχω πάρει εγώ όλο πάνω μου. Βασανίστηκα πολύ για την τηλεοπτική μου μεταγραφή».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο πιο μεγάλο και σπουδαίο κεφάλαιο της ζωής της, τον επί 24ετίας αγαπημένο της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

«Ο Αντώνης ήρθε στη ζωή μου το 1999. Γνωριστήκαμε μέσα από έναν κοινό μας φίλο στην Κεφαλλονιά. Τον φιλοξενούσε ένας φίλος Κεφαλλονίτης και κάπως έτσι. Δεν ενωθήκαμε αμέσως, μ΄άρεσε, φόραγε πολύ ωραία παπούτσια».

«Στο πρώτο live του YFSF πήγε στο γήπεδο και δεν ήθελε να τον χάσει, ήρθε αμέσως μετά. Τον έβαλαν να κάτσει απέναντί μου και μου έκανε νόημα “όλα καλά”».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ