2024-01-11 14:24:47
Φωτογραφία για Η Βίκυ Καγιά στο δυναμικό του ΑΝΤ1;
Αναμφισβήτητα η Βίκυ Καγιά είναι ένα δυνατό brand που όλα τα κανάλια θα ήθελαν στο δυναμικό τους. Η απόφασή της να μείνει εκτός τηλεόρασης τη φετινή σεζόν δεν σημαίνει ότι δεν θα επιστρέψει σε αυτήν. Μάλιστα όπως μαθαίνουμε, η παρουσιάστρια ήδη προετοιμάζει την επιστροφή της.

Σύμφωνα με τις  πληροφορίες του Γιώργου Μπέζα στο znews, η Βίκυ Καγιά βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1. Μάλιστα το ρεπορτάζ μας θέλει την παρουσιάστρια να έχει ήδη κάνει το πρώτο ραντεβού με υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού που ανοίγει το κεφάλαιο για την επιστροφή της εκεί.

Το σενάριο αυτό μάλιστα -και ειδικά για την επιστροφή της στη βραδινή ζώνη την επόμενη σεζόν- ενισχύεται και από την πρόσφατη έλευση Χριστοφόρου στον ΑΝΤ1 αλλά και το γεγονός ότι η Μάγισσα θα ρίξει αυλαία στα τέλη Μαΐου. 

Τέλος, ένας άλλος παράγοντας που θα μετρήσει ιδιαίτερα για τα μελλοντικά πλάνα όχι μόνο του ΑΝΤ1 αλλά και όλων των καναλιών είναι οι εξαγγελθείσες περικοπές από το ΕΚΟΜΕ, που αναμένεται να περιορίσουν τις παραγωγές της μυθοπλασίας και θα τα υποχρεώσουν να βρουν άλλες λύσεις για να γεμίσουν το πρόγραμμά τους.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ