2024-01-11 16:51:29
Φωτογραφία για Στο εσωτερικό ανακαινισμένου διαμερίσματος του 1888
Ανακαινισμένο διαμέρισμα στο οποίο δεσπόζει η  κλασική αρχιτεκτονική του 19ου αιώνα των αστικών κτιρίων της Β.Ευρώπης. Κτίρια που ειδικά στις Σκανδιναβικές χώρες έχουν στην πλειοψηφία τους διασωθεί και μετά τις αναγκαίες συντηρήσεις εξακολουθούν και φιλοξενούν σύγχρονες κατοικίες στο κέντρο των πόλεων. 

Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα εκτός από το μεγάλο ύψος του χώρου, τα περίτεχνα γύψινα διακοσμητικά,, τις διπλές ξύλινες εσωτερικές πόρτες και τα κλασικού σχεδιασμού και μεγάλου μεγέθους παράθυρα δεσπόζουν οι δύο πορσελάνινες σόμπες/τζάκια στον χώρο του σαλονιού και της κουζίνας. 

Πρόκειται για πραγματικά έργα τέχνης διακοσμημένα με σκαλιστά σχέδια και ιδιαίτερες απόχρωσεις, η μία δε εξακολουθεί και είναι απόλυτα λειτουργική.  

Η πετυχημένη εσωτερική διαμόρφωση βασισμένη σε vintage αλλά και πιο σύγχρονης αισθητικής στοιχεία και απαλές γήινες αποχρώσεις σε συνδυασμό με λευκό και μαύρες λεπτομέρειες καταφέρνει να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο και λειτουργικό σύγχρονο σπίτι, χωρίς σε κανένα σημείο τα επιβλητικά αρχιτεκτονικά του χώρου να δημιουργούν μια "μουσειακή" εικόνα κάνοντας όμως ταυτόχρονα αισθητή την παρουσία τους. 



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

historiskahem.se


soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ