2024-01-12 14:30:04
Φωτογραφία για Αυτός είναι ο νέο Γενικό Διευθυντή Οικονομικών και Επιχειρησιακών Λειτουργιών της Alter Ego Media
Η διοίκηση της Alter Ego Media καλωσορίζει τον Γιώργο Καραμανωλάκη, νέο Γενικό Διευθυντή Οικονομικών και Επιχειρησιακών Λειτουργιών του ομίλου.

Ο Γιώργος Καραμανωλάκης είναι απόφοιτος του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε σε κορυφαίες ελεγκτικές και συμβουλευτικές εταιρείες μεταξύ των οποίων οι Moore Stevens και Ernst & Young.

Επί 20 χρόνια εργάστηκε από τη θέση του οικονομικού διευθυντή στην πολυεθνική εταιρία τεχνολογίας τηλεπικοινωνιών ERICSSON, αρχικά σε Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και Αλβανία. Στη συνέχεια είχε την ευθύνη επιχειρησιακού ελέγχου όλων των χωρών της Μεσογείου με έδρα την Ιταλία, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα αναρριχήθηκε στην οικονομική διεύθυνση όλης της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ολοκλήρωσε την καριέρα του στην ERICSSON ως οικονομικός διευθυντής Αγγλίας και Ιρλανδίας με έδρα το Λονδίνο. Εν συνεχεία, ο κύριος Καραμανωλάκης εργάστηκε ως Οικονομικός διευθυντής της Landis & Gyr Ελλάδας στο δεύτερο μεγαλύτερο εργοστάσιο του ελβετικού πολυεθνικού ομίλου.

Πριν την ένταξη του στην Alter Ego Media, είχε την θέση του Γενικού Οικονομικού διευθυντή στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ Α.Ε.)

Η Alter Ego τον καλωσορίζει και εκφράζει τη βεβαιότητα πως η πλούσια εμπειρία του θα συμβάλει στην περαιτέρω οργάνωση και λειτουργία του ομίλου.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ